Over ons:

Welkom op deze pagina! Wanneer u een tandarts in Zwolle zoekt kunt u deze Tandarts Zwolle pagina raadplegen. Wij hebben hier namelijk alle tandartspraktijken in deze stad en wijde omgeving samengebracht met als doel het u gemakkelijk te maken een tandarts in Zwolle te vinden. Met sterren staat aangegeven welke diensten de tandarts verleent en u kunt zo goed bekijken of de praktijk voldoet aan uw specifieke wensen.

Reviews:

Er staan ook recensies op deze Tandarts Zwolle pagina. Het is altijd interessant om te weten wat anderen vinden en bij het kiezen van een tandarts in Zwolle is het ook handig de ervaringen van andere patiënten te kunnen lezen. Deze patiënten zijn bezoekers van deze Tandarts Zwolle pagina en ook bezoekers van de Zorgkaart Nederland. Ook daar delen patiënten hun mening over tandartsen. Het is de bedoeling dat u hierdoor een goed beeld krijgt van de diverse tandarts praktijken.

Afspraken maken:

Om een afspraak te maken met de door u uitgekozen tandarts in Zwolle kunt u gebruik maken van het online reserveringssysteem op deze pagina. Omdat er ook tandartsen in Zwolle zijn, die niet zijn aangesloten bij dit systeem, kunt u ook gewoon telefonisch een eerste afspraak maken.

Eerste bezoek aan Tandarts Zwolle:

Als u voor het eerst de tandartspraktijk bezoekt, zal de tandarts beginnen met uw gebit te onderzoeken. Hij wil een beeld krijgen van de gezondheid van uw gebit en zal hiertoe ook enkele röntgenfoto’s maken. Als dat meteen nodig blijkt, zal hij in overleg met u een afspraak maken voor een vervolgbehandeling. De uitkomsten van het onderzoek, de foto’s en alle andere informatie bewaart de tandarts in een patiëntendossier.

Periodieke controles:

Tijdens periodieke controles, doorgaans 2x per jaar, controleert uw tandarts of uw gebit nog in orde is. Er kunnen altijd gaatjes ontstaan en het is belangrijk om die tijdig te vullen. Meestal vindt tijdens zo’n bezoek ook een gebitsreiniging plaats. Bijna iedereen heeft last van tandsteen en de tandarts of een mondhygiëniste zal dit tandsteen verwijderen.

Openingstijden tandartspraktijken:

Tegenwoordig bieden steeds meer praktijken u de kans om ook buiten kantoortijden een afspraak te maken. Dit geldt ook voor steeds meer tandartsen in Zwolle. U kunt dan bijvoorbeeld in het weekend of op een avond in de week terecht. Dit is een ontwikkeling die tegemoet komt aan de behoefte van mensen met een baan overdag. Of een tandarts deze mogelijkheid biedt kan van belang zijn voor de keuze van uw tandarts in Zwolle.

Klachten:

Heeft u klachten over een tandarts op deze Tandarts Zwolle pagina? Neem dan geen contact met ons op maar met de tandarts in kwestie. Er bestaat ook een klachtenregeling van de Nederlandse Tandarts Maatschappij (de overkoepelende organisatie van tandartsen) waar u gebruik van kunt maken. In geval van klachten of wensen met betrekking tot deze tandarts Zwolle pagina kunt u natuurlijk wel contact met ons opnemen. Wij horen graag suggesties ter verbetering van de Tandarts Zwolle pagina.

Tandarts Zwolle
Tandartsen in Zwolle scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...