Over deze pagina:

Om u te helpen een tandarts te vinden in Zoetermeer hebben wij deze tandarts Zoetermeer pagina samengesteld. Zo heeft u een overzicht van welke tandartsen er zijn in Zoetermeer en omgeving. Met behulp van een sterrensysteem kunt u ook de diensten van de verschillende praktijken vergelijken. U kunt dan gemakkelijker tot een keuze komen.

Ervaringen van Tandarts Zoetermeer:

Ervaringen van anderen kunnen een goed hulpmiddel zijn. Ook bij het kiezen van een tandarts in Zoetermeer. Om u te informeren over de mening van anderen over een bepaalde tandartspraktijk in Zoetermeer vindt u op deze Tandarts Zoetermeer pagina reviews. Deze zijn van onze eigen bezoekers en afkomstig van bezoekers die een recensie gaven op de Zorgkaart Nederland.

Afspraak maken:

Met ons online reserveringssysteem maakt u op eenvoudige wijze, kosteloos, uw eerste afspraak met de tandartspraktijk. Aangezien niet iedere tandarts in Zoetermeer al op dit systeem is aangesloten, is het ook mogelijk om per telefoon een afspraak te maken.

Eerste consult:

Uw eerste consult verloopt doorgaans als volgt: Uw tandarts in Zoetermeer onderzoekt uw gebit om de algehele staat van het gebit te beoordelen. Zo krijgt hij een indruk van eventuele behandelingen die nodig zijn. Meestal worden ook enkele röntgenfoto’s gemaakt. Als dit nodig blijkt maakt de tandarts een volgafspraak met u, bijvoorbeeld voor het vullen van een gaatje. De informatie over uw gebit komt in een patiëntendossier in de administratie van de tandartspraktijk.

Periodieke controles:

Het is verstandig om een keer per per half jaar de tandarts bezoeken. De tandarts voert dan een periodieke controle uit. Tevens verwijdert de tandarts of, indien aanwezig, een mondhygiëniste , dan het tandsteen. Door regelmatig uw tandarts in Zoetermeer te bezoeken voorkomt u dat u problemen krijgt, zoals ontstoken tandvlees. In uitzonderingsgevallen zal de tandarts u adviseren vaker langs te komen. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als uw gebit zwak is of met een bijzonder probleem te kampen heeft.

Openingstijden:

Vroeger waren tandartspraktijken maar beperkt open. Tegenwoordig is dat gelukkig veel verbeterd. Ook buiten kantoortijden kunt u tegenwoordig terecht bij de tandarts. Steeds meer tandartsen in Zoetermeer bieden deze service, die een uitkomst biedt voor mensen die overdag werken en niet zomaar tussendoor de tandarts kunnen bezoeken. Zo kunt u bij sommige praktijken een consult op een avond krijgen of een behandeling in het weekend.

Contact:

Wilt u contact opnemen in verband met een klacht of vraag over één van de tandartsen op deze Tandarts Zoetermeer pagina? Richt u zich dan rechtstreeks tot de praktijk zelf of meld uw klacht bij het Tandheelkundig Informatiepunt, het TIP. Er is ook een klachtenregeling bij de overkoepelende Nederlandse Tandarts Maatschappij waar u terecht kunt met klachten over tandartsen. Met opmerkingen of suggesties over deze Tandarts Zoetermeer webpagina kunt u met ons contact opnemen. Wij streven ernaar u optimaal van dienst te zijn bij het kiezen van een goede tandarts in Zoetermeer en iedere suggestie ter verbetering van deze Tandarts Zoetermeer pagina is dus welkom.

Tandarts Zoetermeer
Tandartsen in Zoetermeer scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...