Over Tandarts Utrecht

Op deze Tandarts Utrecht pagina kunt u de in Utrecht gevestigde tandartspraktijken vinden. Ook in de omgeving gevestigde praktijken treft u hier aan. Om de kwaliteit van de tandartsen te vergelijken hebben wij sterren toegevoegd. Hiermee kunt u door te kijken naar het aantal sterren weten welke diensten de verschillende tandarts praktijken aanbieden. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken en de tandarts in Utrecht zoeken die het beste bij u past. U kunt dus alle tandartsen in Utrecht en omgeving vergelijken en vervolgens op basis van uw eigen wensen en voorkeuren uw praktijk kiezen.

Recensies:

Wij publiceren op deze Tandarts Utrecht webpagina de beoordelingen van onze bezoekers, gecombineerd met de bevindingen die op de Zorgkaart Nederland staan. De reden waarom wij dit doen is om u een compleet beeld te geven van de betreffende in Utrecht gevestigde tandarts.

Afspraken maken:

U kiest via deze Tandarts Utrecht pagina de praktijk die u het meest aanspreekt en u maakt vervolgens gratis een afspraak voor een bezoek aan deze tandarts. Omdat nog niet alle tandartspraktijken die u op deze Tandarts Utrecht webpage aantreft al aan ons systeem zijn aangesloten kunt u ook telefonisch contact opnemen met de tandarts van uw keuze. Ook dan is het maken van de afspraak kostenloos.

Het eerste consult:

Tijdens het eerste consult zal de tandarts uw gebit onderzoeken en de algehele toestand van uw gebit met u bespreken. Alle informatie en zijn (of haar) bevindingen worden opgeslagen en doorgaans zal de tandarts ook enkele foto’s van uw gebit maken met een röntgenapparaat. Ook deze foto’s komen in uw dossier. Afhankelijk van de uitkomsten van onderzoek en foto’s zullen vervolgafspraken met u worden gemaakt, uiteraard altijd in goed overleg met u.

Controles:

Meestal vindt eens per zes maanden een periodieke controle plaats. Dan kijkt de tandarts of alles nog in orde is, of er geen gaatjes zijn en of de vullingen nog niet aan vervanging toe zijn. Vrijwel iedereen heeft last van tandsteen. Dit tandsteen wordt door de tandarts zelf of door een mondhygieniste verwijderd. Ook krijgt u advies over het onderhoud van uw gebit. Als hier aanleiding toe is zal de tandarts u adviseren om vaker te komen.

Openingstijden:

In het verleden was een tandarts in Utrecht tijdens kantooruren geopend. Tegenwoordig bieden veel praktijken de service dat zij ook op een avond en bijvoorbeeld een dag in het weekeinde te bezoeken zijn. Een tandarts in Utrecht kan dus verschillende tijden hanteren. Informeert u hiernaar of kijkt u even op de website van de praktijk om hier achter te komen.

Klachten:

Wij hopen dat u veel gemak zult hebben van deze Tandarts Utrecht pagina. Misschien heeft u nog ideeën ter aanvulling of klachten over onverhoopt onjuiste informatie. Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Bij klachten over een tandarts die vermeld staat op deze Tandarts Utrecht pagina kunt u zich rechtstreeks wenden tot de betreffende tandarts of tot het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Ook bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van de NMT-klachtenregeling, als de praktijk daarbij is aangesloten.

Tandarts Utrecht
Tandartsen in Utrecht scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...