Over ons:

Op deze Tandarts Tilburg pagina kunt u gemakkelijk een tandarts in Tilburg vinden. Op deze pagina staan de praktijken in en om de stad Tilburg verzameld. Met behulp van ons sterren kwalificatiesysteem helpt deze Tandarts Tilburg pagina u om eenvoudig en snel een idee te krijgen van de diensten die de verschillende praktijken in Tilburg u te bieden hebben. Op deze manier kunt u de tandartspraktijken in Tilburg en omgeving vergelijken en een de tandarts kiezen die past bij uw wensen.

Reviews op Tandarts Tilburg

Om u verder te informeren vindt u op deze Tandarts Tilburg pagina recensies van patiënten van tandartsen in Tilburg. Deels zijn deze recensies de ervaringen van bezoekers van deze pagina en deels van mensen die hun ervaring hebben gedeeld op de Zorgkaart Nederland. Zo krijgt u een goed beeld van de mate van tevredenheid van de patiënten van de tandartsen in Tilburg die op deze Tandarts Tilburg listing zijn opgenomen.

Afspraken:

Na het maken van uw keuze kunt u met behulp van het reserveringssysteem op deze Tandarts Tilburg webpagina een eerste afspraak maken. Niet elke tandarts op onze tandarts Tilburg pagina zijn al aangesloten op dit reserveringssysteem. In dit geval kunt u ook telefonisch een eerste consult aanvragen bij de praktijk waar uw voorkeur naar uitgaat.

Eerste bezoek:

Tijdens uw eerste bezoek kijkt de tandarts uw gebit na om de algehele staat van het gebit te beoordelen. Vaak zal hij ook enkele röntgenfoto’s maken. Vervolgens bespreekt de tandarts met u welke eventuele verdere behandeling nodig is. Het kan zijn dat er gaatjes zijn of dat er een vulling vervangen moet worden. De tandarts zal ook een patiëntendossier aanleggen.

Controles:

Gemiddeld is één periodieke controle per half jaar nodig. Voor sommige mensen is het raadzaam vaker te komen, anderen kunnen volstaan met een enkele keer per jaar. Tijdens de periodieke controle zal de tandarts ook eventueel tandsteen verwijderen. Dit is belangrijk om ontsteking van het tandvlees te voorkomen. In sommige praktijken is ook een mondhygiënist aanwezig die de reiniging en tandsteenverwijdering verzorgt.

Openingstijden:

De tijd dat tandartsen alleen tijdens kantooruren beschikbaar waren ligt achter ons. Veel praktijken zijn ook een avond voor consult beschikbaar en soms ook in het weekend. Dit is een service aan iedereen die tijdens kantoortijden moet werken en niet gemakkelijk tijd kan vrijmaken voor een tandartsbezoek tijdens weekdagen.

Klachten:

Deze Tandarts Tilburg pagina biedt u hopelijk veel gemak bij het kiezen van een tandarts in Tilburg of omgeving. Mocht u klachten hebben over een tandarts op deze Tandarts Tilburg pagina dan dient u rechtstreeks met de betreffende praktijk contact op te nemen. Ook kunt u met uw klacht terecht bij de overkoepelende organisatie, de Nederlandse Tandarts Maatschappij. De meeste tandartsen op onze pagina zijn bij deze organisatie aangesloten. In geval van klachten over deze pagina kunt u contact met ons opnemen. Ook als u ideeën of suggesties heeft ter verbetering van de informatie op deze Tandarts Tilburg pagina, horen wij dit natuurlijk graag van u.

Tandarts Tilburg
Tandartsen in Tilburg scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...