Over Tandarts Rotterdam:

Wij hebben op deze Tandarts Rotterdam pagina de in Rotterdam en omgeving gevestigde tandartsen bij elkaar gebracht. Ook hebben wij deze tandartspraktijken middels een sterrensysteem gecategoriseerd, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken uit de praktijken die op de Tandarts Rotterdam pagina zijn vermeld. U kunt dan bijvoorbeeld de aangeboden diensten met elkaar vergelijken. Kies de tandarts in Rotterdam die bij u past en die u het meest aanspreekt.

Reviews:

Op deze Tandarts Rotterdam pagina staan recensies van bezoekers van deze pagina en de reviews die op Zorgkaart Nederland te vinden zijn. Hierdoor kunt u zich ook aan de hand van de ervaringen van andere mensen een oordeel vormen over de tandarts in Rotterdam die u gaat bezoeken.

Afspraken:

Als u op deze Tandarts Rotterdam webpagina een tandarts heeft uitgekozen kunt u gratis een afspraak maken met deze praktijk. Als de betreffende tandarts in Rotterdam nog niet bij ons reserveringssysteem is aangesloten kunt u de praktijk ook telefonisch benaderen.

Uw eerste bezoek:

Uw eerste bezoek zal er op gericht zijn de algehele toestand van uw gebit te onderzoeken en te bespreken welke verdere behandelingen moeten volgen. De tandarts zal een globaal onderzoek doen naar de staat van het gebit en eventuele gaatjes of andere problemen. Eventueel worden er röntgenfoto’s gemaakt. Alle informatie komt in uw patiëntendossier. Daarna maakt u met de tandarts een afspraak voor verdere behandeling, mocht dit nodig zijn.

Periodieke controle:

De meeste mensen gaan eens per half jaar naar de tandarts voor een controle. Dit is ook in het kader van een eventuele tandartsverzekering gewenst en soms verplicht. De tandarts kan dan tijdig signaleren of er problemen zijn met uw gebit. Behalve de controle vindt meestal ook een verwijdering van tandsteen plaats. Dit is een euvel waar veel mensen last van hebben en als tandsteen niet wordt verwijderd kunt u last krijgen van tandvleesontsteking en uiteindelijk loszittende tanden. Als uw gebit niet in goede conditie is zult u vaker naar uw tandarts in Rotterdam gaan voor controle en onderhoud.
Openingstijden:

Waren tandartspraktijken vroeger alleen door de week open, tegenwoordig kunt u vaak ook in de avonduren en in het weekend terecht. De tijden zijn per praktijk verschillend. Wilt u weten op welke tijden uw tandarts in Rotterdam bezocht kan worden? Neem dan contact op met de praktijk of kijk bij de informatie over de betreffende tandarts in Rotterdam of op zijn website.

Klachten:

Als u klachten heeft over een tandarts die op deze Tandarts Rotterdam pagina is opgenomen dient u rechtstreeks met de betreffende tandarts contact op te nemen of met het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Als de tandarts hierbij is aangesloten kunt u ook gebruik maken van de NMT-klachtenregeling. Wij hopen dat u veel plezier hebt van deze Tandarts Rotterdam pagina en dat wij u helpen de juiste tandarts te vinden. Hebt u ideeën of suggesties met betrekking tot deze Tandarts Rotterdam pagina? Dan kunt u ons benaderen. Wij staan open voor suggesties en verbeteringen. Wellicht mist u nog informatie? Ook dan horen wij graag van u.

Tandarts Rotterdam
Tandartsen in Rotterdam scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...