Op deze Tandarts Nijmegen pagina vindt u alle tandartspraktijken in en om Nijmegen. Ook hebben we een uniek sterren kwalificatiesysteem toegevoegd op deze Tandarts Nijmegen pagina. Aan de hand van het aantal sterren kunt u gemakkelijk en snel een idee krijgen van de diensten die iedere praktijk in Nijmegen te bieden heeft. Op deze manier vergelijkt u elke tandarts in Nijmegen en omgeving en kunt u op basis van uw specifieke voorkeuren een goede tandarts kiezen. U vindt dan de tandarts die het beste bij u past.

Reviews:

Op deze Tandarts Nijmegen webpagina staan recensies van andere bezoekers aan deze pagina alsmede reviews die te vinden zijn op de Zorgkaart Nederland. De reden hiervan is dat wij u een volledige beeld willen geven van de reputatie van de aangesloten tandartsen in Nijmegen en de ervaringen van patiënten van deze tandartsen.

Afspraken:

U kunt met behulp van deze Tandarts Nijmegen listing een tandartspraktijk kiezen die goed bij u past en vervolgens kosteloos een afspraak maken voor een eerste consult. Helaas zijn nog niet alle tandartsen op deze tandarts Nijmegen pagina al aangesloten op ons online reserveringssysteem. Daarom kunt u ook gratis en vrijblijvend telefonisch contact opnemen met alle op deze tandarts Nijmegen opgenomen praktijken.

Eerste bezoek bij Tandarts Nijmegen:

Tijdens uw eerste consult zal de tandarts uw gebit bekijken en eventueel enkele röntgenfoto’s maken. Op basis van zijn bevindingen zal de tandarts met u bespreken of behandeling nodig zal zijn. Het kan zijn dat er gaatjes gevonden zijn of dat er andere problemen met uw gebit zijn, waarvoor een behandelingsafspraak gemaakt moet worden. Alle informatie en de foto’s komen in uw dossier.

Controles:

Tandarts controles vinden meestal twee keer per jaar plaats. Maar als u problemen hebt met uw gebit kunt u beter vaker komen. Tijdens zo’n controle bekijkt de tandarts de staat van uw gebit en vaak verwijdert hij ook het tandsteen waar veel mensen last van hebben. Dit is van belang omdat het kan leiden tot ontstoken tandvlees en zelfs het uitvallen van de tanden.

Openingstijden:

Veel tandartsen bieden tegenwoordig de mogelijkheid om buiten kantoortijden langs te komen. Dan is de praktijk bijvoorbeeld ook een avond in de week open en in het weekend. Dit geldt ook voor diverse tandartsen in Nijmegen. Dit maakt het voor werkenden eenvoudiger om de tandarts te bezoeken buiten hun werktijdenn om.

Klachten:

Wij hopen dat u veel plezier en gemak zult hebben van deze tandarts Nijmegen pagina. Mocht u ideeën hebben ter aanvulling of correctie dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Misschien mist u nog iets of hebt u een idee voor deze pagina. Wanneer u een klacht heeft over een tandarts op deze Tandarts Nijmegen pagina, dan dient u rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende praktijk. Ook kunt u een klacht indienen via de het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP) of via de klachtenregeling van de Nederlandse Tandarts Maatschappij, als de praktijk in kwestie daarbij is aangesloten.

Tandarts Nijmegen
Tandartsen in Nijmegen scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...