Over Tandarts Maastricht:

Als u een tandartspraktijk zoekt in de regio Maastricht kan deze Tandarts Maastricht pagina u goed van pas komen. Wij hebben op deze webpagina alle in Maastricht en omgeving gevestigde tandartsen samengebracht. Een kwalificatiesysteem met sterren helpt u bij het maken van uw keuze want u kunt hieraan zien welke diensten door de verschillende tandartsen in Maastricht worden aangeboden.

Ervaringen:

U vindt ook recensies van anderen op deze Tandarts Maastricht webpagina. Zo kunt u erachter komen hoe andere patiënten over een bepaalde tandarts denken en wat hun ervaringen met zijn praktijk zijn. Deze reviews komen van bezoekers van deze Tandarts Maastricht pagina en van mensen die hun mening over tandartsen hebben gegeven op de Zorgkaart Nederland.

Afspraak maken:

Het maken van een afspraak met de door u gekozen tandartspraktijk is heel eenvoudig. U kunt dit – kosteloos – doen met ons online reserveringssysteem. Omdat niet alle op deze Tandarts Maastricht pagina vermelde praktijken als op dit systeem zijn aangesloten, kunt u ook per telefoon een eerste afspraak maken.

Eerste consult:

Uw eerste consult is bedoeld om de tandarts een goed beeld te geven van de gezondheidstoestand van uw gebit. De tandarts zal dus tijdens het eerste bezoek een onderzoek doen om te zien of er bijvoorbeeld gaatjes te zien zijn of losse vullingen. Ook zullen er meestal röntgenfoto’s gemaakt worden om eventuele nog niet zichtbare mankementen ook aan het licht te brengen. Als daar reden voor is zal de tandarts een behandeling voorstellen en hier een vervolgafspraak voor maken. Dit gaat natuurlijk in goed overleg met u.

Periodieke controles:

Uw tandarts in Maastricht zal u waarschijnlijk adviseren om eens per zes maanden bij hem op bezoek te komen voor een periodieke controle van uw gebit. In sommige gevallen is het raadzaam om vaker te gaan, in andere gevallen kunt u 1x per jaar komen. Dit hangt af van uw gebit. De reinigt het gebit tijdens zo’n controlebezoek ook grondig en verwijdert eventueel tandsteen. Deze werkzaamheden kan hij ook overdragen aan een mondhygiënist. Het is belangrijk dit te laten doen om ontsteking van het tandvlees en bloedend tandvlees te voorkomen.

Openingstijden:

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel tandartsen ook in de avonduren en in het weekeinde open. Ook in Maastricht vindt u tandartspraktijken die buiten kantoortijden praktijk houden. Dit is bij het kiezen van een goede tandartspraktijk in Maastricht wellicht belangrijk voor u.

Contact:

Wij horen graag van u wanneer u wilt reageren op de inhoud van deze pagina. Misschien mist u iets of heeft u suggesties voor verbetering van de informatie. Deze Tandarts Maastricht pagina is bedoeld om u zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Ieder voorstel tot verbetering en aanvulling nemen wij ter harte.

Met klachten over één van de tandartsen en tandartspraktijken op deze pagina dient u echter rechtstreeks met de bewuste praktijk contact op te nemen. Ook kunt u met een klacht terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt, het TIP of bij de klachtenregeling van de Nederlandse Tandarts Maatschappij, waar vrijwel alle tandartsen bij aangesloten zijn.

Tandarts Maastricht
Tandartsen in Maastricht scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...