Over deze pagina:

Als u een tandarts wilt vinden in Leiden of omgeving, dan weet u misschien niet waar u moet beginnen. Welke tandartsen zijn er in Leiden? Waarop moet u letten? Om dit wat gemakkelijker te maken hebben wij alle in Leiden en omgeving gevestigde tandartsen voor u verzameld en op deze Tandarts Leiden pagina samen gebracht. Zo is het voor u eenvoudiger een vergelijking te maken en te kiezen voor de tandarts in Leiden die u het meeste aanspreekt. Hierbij bieden wij u nog wat extra hulp in de vorm van een sterrensysteem dat de verschillende kwaliteiten van de tandartspraktijken in Leiden aangeeft.

Ervaringen:

Wilt u weten hoe anderen over een bepaalde tandartspraktijk denken? Lees dan de reviews van onze bezoekers en van bezoekers van de Zorgkaart Nederland en u krijgt een goed beeld. Ervaringen van andere patiënten kunnen u goed helpen bij uw keuze.

Afspraak maken:

Uw eerste afspraak met de tandartspraktijk die u heeft uitgekozen kunt u eenvoudig plannen. Wij hebben een online reserveringssysteem waar u gebruik van kunt maken. Als de tandarts in Leiden van uw keuze nog niet aan het systeem gekoppeld is, kunt u hem ook gewoon telefonisch benaderen.

Eerste consult:

Uw tandarts in Leiden zal uw gebit uitgebreid onderzoeken. Hij wil een idee krigen van de staat waarin het verkeert, of het goed verzorgd is en of er op korte termijn problemen te verwachten zijn. Doorgaans maakt hij ook röntgenfoto’s. Na het onderzoek krijgt u een vervolgafspraak nadat de tandarts heeft uigelegd wat er aan de hand is met uw gebit en welke behandeling hij adviseert. Alle informatie komt in de administratie van de tandartspraktijk.

Periodieke controles:

Eens per half jaar de tandarts bezoeken voor een periodieke controle is belangrijk. Tijdens dat bezoek verwijdert de tandarts (of een mondhygiënist) het tandsteen en kijkt hij of het gebit een behandeling nodig heeft. Zo voorkomt u ernstiger problemen met uw tanden en kiezen. In uitzonderingsgevallen kan een frequenter bezoek nodig zijn.

Openingstijden:

U kunt tegenwoordig bij steeds meer tandartsen in Leiden ook buiten kantoortijden terecht. Denk hierbij aan een consult op een avond of in het weekend. Voor mensen met een baan overdag is dit een uitkomst. Ook tandartsen op deze Tandarts Leiden webpage bieden deze service.

Contact Tandarts Leiden

Deze Tandarts Leiden pagina is bedoeld om u te helpen een tandarts in Leiden of omgeving te vinden. Mocht u klachten hebben over één van de tandartspraktijken op deze Tandarts Leiden pagina, dan neemt u rechtstreeks contact op met de betreffende praktijk of u richt zich tot het Tandheelkundig Informatiepunt, het TIP. Ook kunt u een klacht indienen bij de overkoepelende Nederlandse Tandarts Maatschappij. Voor opmerkingen of klachten over de inhoud van deze Tandarts Leiden pagina kunt u ons benaderen. Suggesties en verbeterpunten voor de Tandarts Leiden pagina zijn van harte welkom. Wij hopen dat deze Tandarts Leiden pagina u van dienst is bij het vinden van een geschikte tandartspraktijk in Leiden!

Tandarts Leiden
Tandartsen in Leiden scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...