Over ons:

Tandarts Haarlem op de KaartOp deze Tandarts Haarlem pagina zijn de tandartspraktijken die in en rondom Haarlem gevestigd zijn verzameld. Ook is er een uniek waarderingssysteem toegepast in de vorm van een sterren kwalificatie. Zo kunt u gemakkelijk zien welke diensten worden aangeboden door de verschillende praktijken. U kunt zo de tandartsen in Haarlem en omgeving met elkaar vergelijken en een onderbouwde keuze maken voor de praktijk waar u uw gebit wilt laten controleren en behandelen.

Reviews:

Wij publiceren recensies van onze bezoekers op deze Tandarts Haarlem pagina, gecombineerd met recensies van Zorgkaart Nederland. Zo zorgen wij voor een zo compleet mogelijk beeld van de tandartspraktijken in Haarlem en omgeving en van de mening van de patiënten die daar ervaring mee hebben.

Afspraken:

U kunt door middel van deze Tandarts Haarlem pagina de tandartspraktijk zoeken die het beste bij u past. Maak vervolgens kostenloos een afspraak met de tandarts van uw keuze. Niet alle tandartsen zijn al gekoppeld aan ons reserveringssysteem. De niet aangesloten tandartsen op deze webpage kunt u per telefoon benaderen voor een vrijblijvende afspraak.

Eerste bezoek:

Tijdens het eerste consult zal de tandarts de algemene staat van uw gebit bespreken. Deze informatie zal administratief worden vastgelegd en zonodig zullen röntgenfoto’s van het gebit worden genomen. Alle informatie komt in een dossier. Naar aanleiding van de bevindingen zal een vervolgafspraak gemaakt worden voor de behandeling van eventuele tandheelkundige problemen.

Controles:

Gebruikelijk is om eens per half jaar een controle te laten uitvoeren. Uw gebit wordt dan bekeken en zo nodig vindt een reiniging plaats waarbij het tandsteen wordt verwijderd. Dit laatste kan eventueel door een mondhygiënist gebeuren. Als er gaatjes worden geconstateerd vindt behandeling plaats tijdens hetzelfde bezoek of eventueel tijdens een aparte afspraak.

Openingstijden tandarts Haarlem:

Doorgaans is de tandarts in Haarlem dagelijks tijdens kantoortijden te bezoeken. Er zijn ook tandartsen in Haarlem die ’s avonds of in het weekend beschikbaar zijn voor afspraken. Dit is verschillend per praktijk. Bij uw keuze kunt u dit uiteraard laten meewegen.

Klachten tandarts Haarlem:

De informatie op deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Mocht u onjuistheden tegenkomen dan stellen wij het zeer op prijs wanneer u ons hiervan op de hoogte stelt. De tandarts Haarlem pagina samen moet bijdragen aan een zo goed mogelijke informatie van patiënten die een tandarts zoeken. Als u suggesties of opmerkingen heeft dan horen wij dit graag. In geval van klachten over een tandarts op deze pagina dient u contact op te nemen met de praktijk in kwestie of uw klacht neer te leggen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP. Ook kunt u in dat geval gebruik maken van de NMT-klachtenregeling waarbij de betreffende tandarts Haarlem is aangesloten.

Tandarts Haarlem

 

Tandartsen in Haarlem scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...