U kunt op deze Tandarts Groningen pagina alle tandartspraktijken vinden in en om Groningen. Ook kunt u middels een sterrensysteem de tandartsen vergelijken voor wat betreft de diensten die u in de betreffende praktijk kunt afnemen. Op deze wijze kunt u eenvoudig en snel zien wat de verschillende tandartspraktijken op deze deze Tandarts Groningen pagina te bieden hebben, wat de keuze voor een tandarts vergemakkelijkt. Vergelijk de tandartsen in Groningen en omgeving en maak op grond van uw voorkeur en de locatie een keuze voor een praktijk.

Reviews op Tandarts Groningen:

Op deze Tandarts Groningen webpagina staan ook reviews van zowel onze eigen bezoekers als van bezoekers die een oordeel hebben gegeven op Zorgkaart Nederland. Dit is bedoeld om u een goed beeld te geven van het oordeel van andere patiënten van aangesloten tandartsen in Groningen die voorkomen op de Tandarts Groningen pagina.

Afspraken:

Via deze Tandarts Groningen webpage zoekt en selecteert u de tandartspraktijk die bij u past en maakt u kostenloos een afspraak. Omdat nog niet alle tandartspraktijken in en rond Groningen op die we op onze tandarts Groningen pagina hebben geplaatst, gekoppeld zijn aan ons reserveringssysteem, kunt u ook telefonisch of er email met de tandartspraktijken contact opnemen.

Eerste bezoek:

Tijdens uw eerste bezoek zal de tandarts de algehele tandheelkundige staat van uw gebit met u bespreken. Hiertoe zal de tandarts een onderzoek verrichten en eventueel een aantal röntgenfoto’s maken. Als uw gegevens en de staat waarin uw gebit verkeert komen in het administratieve systeem van de tandarts. Ook de foto’s worden opgeslagen. Op basis van de resultaten van het onderzoek zal de tandarts vervolgafspraken met u maken. Het kan zijn dat er gaatjes zijn gevonden, die behandeld moeten worden.

Controles:

Gebruikelijk is het om twee keer per jaar een periodieke controle door de tandarts te laten uitvoeren. Tijdens deze standaard controle kijkt de tandarts of alles nog in orde is. Ook zal een reiniging plaats vinden als dit nodig is. De meeste mensen hebben last van tandsteen en die moet verwijderd worden door de mondhygienist of door de tandarts zelf. Als uw gebit niet in optimale conditie verkeert kunt u beter vaker dan twee keer per jaar naar uw tandarts in Groningen gaan.

Openingstijden:

Het was altijd de gewoonte dat een tandarts in Groningen van maandag tot en met vrijdag praktijk hield, tijdens kantooruren. Maar tegenwoordig bieden veel praktijken ook de service een avond in de week open te zijn en soms ook in het weekend. Het verdient aanbeveling ook hier naar te kijken alvorens uw tandarts te kiezen.

Klachten:

Mocht u ontevreden zijn over een tandarts op deze tandarts Groningen pagina, dan kunt u het beste rechtstreeks met deze tandarts contact opnemen. Ook kunt u een klacht indienen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP) of, als de praktijk in kwestie daarbij is aangesloten, gebruik maken van de klachtenregeling van de NMT. Voor klachten of suggesties over deze Tandarts Groningen pagina kunt u ons benaderen.

Tandarts Groningen
Tandartsen in Groningen scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...