Over deze pagina:

Als u op zoek bent naar een tandarts in Enschede, kunt u deze Tandarts Enschede pagina gebruiken. Deze webpage geeft overzicht van alle tandartspraktijken in Enschede en omgeving. Wij hebben daarbij de bijzonderheden per tandarts weergeven met behulp van een uniek kwalificatiesysteem. Aan de sterren kunt u zien welke diensten de praktijken bieden. Zo kunt u gemakkelijker de tandarts kiezen die bij u past.

Ervaringen:

Op deze Tandarts Enschede webpagina staan recensies van mensen die ervaring hebben met een tandartspraktijk. Deze recensie zijn gegeven op deze pagina of op de Zorgkaart Nederland. Met deze reviews hopen wij u nog beter te informeren.

Afspraak maken Tandarts Enschede

U kunt heel eenvoudig en kosteloos een afspraak maken met de praktijk van uw keuze. Wij hebben hiervoor een online reserveringssysteem. Nog niet alle tandartsen zijn gekoppeld aan dit systeem. Daarom kunt u uw afspraak ook per telefoon maken.

Eerste consult:

U gaat voor een eerste consult naar uw tandarts in Enschede. De tandarts zal uw gebit onderzoeken en vaststellen of er een behandeling nodig is. Ook krijgt u advies over het onderhoud en eventueel zal tandsteen verwijderd worden. Meestal maakt de tandarts ook enkele röntgenfoto’s. Zo kunnen nog niet zichtbare problemen tijdig worden ontdekt. In overleg maakt u een vervolgafspraak als dat nodig is voor een behandeling, zoals het het vullen van een gaatje.

Periodieke controles:

Regelmatig bezoek aan de tandarts is van belang voor de gezondheid van uw gebit. Ook uw tandarts in Enschede zal u aanraden om eens per zes maanden langs te komen. Behalve een algemene controle op gaatjes, zal de tandarts dan ook het tandsteen verwijderen. Hiermee wordt tandvleesontsteking voorkomen. Als u een probleemloos gebit heeft kunt u volstaan met één bezoek per jaar, als u een problematisch gebit heeft kunt u beter vaker dan eens per half jaar komen.

Openingstijden:

Er zijn steeds meer tandartsen in Enschede waar u ook buiten kantoortijden naartoe kunt. Soms is er een avond in de week waarop u bij de tandarts terecht kunt, vaak ook een dagdeel in het weekend. Erg handig voor wie een baan of eigen zaak heeft en overdag niet gemakkelijk vrij kan nemen voor een tandartsbezoek.

Contact:

In geval van klachten over een tandartspraktijk op deze Tandarts Enschede pagina kunt u zich rechtstreeks tot de betreffende praktijk richten. Het is ook mogelijk om een klacht te melden bij het Tandheelkundig Informatiepunt, het TIP. Verder zijn tandartsen ook aangesloten bij de klachtenregeling bij de Nederlandse Tandarts Maatschappij.

Opmerkingen over de inhoud van deze Tandarts Enschede webpagina kunt u bij ons kwijt. Het is ons streven om de beste informatie te bieden, zodat u gemakkelijk en snel de juiste tandarts in Enschede kunt kiezen. Als er onverhoopt een foutje op deze Tandarts Enschede pagina staat horen wij dit graag. Ook voor suggesties ter verbetering staan wij open. Wij hopen u met deze Tandarts Enschede webpage optimaal te helpen bij het maken van uw keuze voor de meest geschikte tandarts in Enschede.

Tandarts Enschede
Tandartsen in Enschede scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...