Over deze pagina:

Wanneer u op zoek bent naar een tandartspraktijk in Emmen kan deze Tandarts Emmen webpage u daarbij goed helpen. Op deze pagina bieden wij u een overzicht van alle in Emmen en omgeving gevestigde tandartsen. Met behulp van een kwalificatiesysteem met sterren kunt u precies zien welke diensten de verschillende tandartsen kunnen leveren. Zo kunt u gemakkelijker een keuze maken.

Ervaringen tandarts Emmen:

Als u wilt weten wat de mening van andere patiënten is over een tandarts, dan kunt u de recencies op deze Tandarts Emmen webpagina lezen. Deze reviews zijn afkomstig van bezoekers van onze pagina en van bezoekers die hun mening hebben gedeeld op de Zorgkaart Nederland. Wij nodigen u van harte uit om ook uw mening op de tandarts Emmen pagina te delen, opdat toekomstige bezoekers een nog beter keuze kunnen maken.

Afspraak maken:

Als u een praktijk heeft uitgekozen kunt u met behulp van het reserveringssysteem op deze Tandarts Emmen webpage gratis een eerste afspraak maken. Als de praktijk van uw voorkeur nog niet is aangesloten op dit online systeem kunt u natuurlijk ook gewoon telefonisch een afspraak met de tandarts maken.

Eerste consult:

Om een goed beeld te krijgen van de toestand van uw gebit, zal de tandarts tijdens het eerste consult een algeheel onderzoek doen. Hierbij zal hij doorgaans ook enkele röntgenfoto’s maken, zodat eventuele onzichtbare problemen ook aan het licht kunnen komen. Als hier aanleiding toe bestaat zal de tandarts een vervolgafspraak met u maken voor verdere behandeling. Denk hierbij aan het vullen van gaatjes, het vervangen van een oude vulling of het plaatsen van een kroon. Dit alles uiteraard in goed overleg met u.

Periodieke controles:

Eens per half jaar moet u voor een controle bij uw tandarts in Emmen op bezoek gaan. Soms is het verstandig om vaker te komen, bijvoorbeeld als u regelmatig klachten heeft. Als uw gebit probleemloos is kan 1x per jaar ook genoeg zijn. De tandarts zal tijdens zo’n controlebezoek ook eventueel tandsteen verwijderen. Het is van belang dat dit regelmatig gedaan wordt om tandvleesontsteking te voorkomen.

Openingstijden:

Het is tegenwoordig gelukkig geen uitzondering meer dat tandartsen ook in de avonduren of in het weekend praktijk houden. Ook in Emmen zijn tandartsen waar dit kan. Als een tandarts deze mogelijkheid biedt is dat een uitkomst wanneer u overdag naar uw werk moet en moeilijk tussendoor weg kunt. Dit is bij het maken van uw keuze voor een tandartspraktijk in Emmen wellicht iets om op te letten.

Contact:

Natuurlijk kunt u reageren op de inhoud van deze tandarts Emmen pagina. Als u verbetersuggesties heeft of informatie mist horen wij dit graag. Wij willen u met deze Tandarts Emmen pagina zo goed mogelijk van informatie voorzien, dus neem gerust contact op als u een foutje ontdekt.

Heeft u echter een klacht of vraag met betrekking tot één van de tandartspraktijken op deze pagina, dan dient u rechtstreeks met de praktijk zelf contact op te nemen. Met klachten kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt, het TIP. Ook is er een klachtenregeling van de Nederlandse Tandarts Maatschappij. Vrijwel alle tandartsen zijn daarbij aangesloten. Mocht u suggesties hebben hoe we onze tandarts Emmen webpage nog kunnen verbeteren, dan horen we dat ook graag.

Tandarts Emmen
Tandartsen in Emmen scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...