Over ons

Zoekt u een tandarts in Eindhoven? U kunt op deze Tandarts Eindhoven pagina de tandartspraktijken vinden, die in en om Eindhoven zijn gevestigd. Met behulp van een sterren kwalificatiesysteem op deze Tandarts Eindhoven pagina is het mogelijk om op eenvoudige wijze te ontdekken wat de verschillen tussen de verschillende praktijken zijn en te zien welke diensten de tandartsen in Eindhoven te bieden hebben. Zo kunt u de tandarts in Eindhoven of omgeving vinden die het beste past bij u en uw specifieke wensen.

Reviews:

Reviews van patiënten van de betreffende praktijken die deze Tandarts Eindhoven pagina bezochten geven u nog meer inzicht. Ook zijn er reviews van bezoekers die hun mening hebben achtergelaten op de Zorgkaart Nederland. Wij willen u op deze manier helpen een goed beeld te krijgen van de ervaringen van andere patiënten van de tandartsen in Eindhoven en omgeving die op deze Tandarts Eindhoven pagina zijn vermeld. Zo kunt u met de ervaringen van anderen uw voordeel doen bij het kiezen van een tandarts.

Afspraken:

Heeft u een praktijk uitgekozen? Dan kunt U middels ons online reserveringssysteem gratis een afspraak maken met deze tandarts. Er zijn nog tandartspraktijken op deze tandarts Eindhoven pagina die niet gekoppeld zijn aan het systeem om te reserveren. U kunt daarom ook gewoon telefonisch een afspraak voor een eerste consult maken.

Eerste bezoek bij Tandarts Eindhoven

Bij uw eerste bezoek aan de tandarts zal deze uw gebit onderzoeken om de algemene conditie van uw tanden en kiezen beoordelen. Eventueel zal de tandarts ook enkele röntgenfoto’s maken. Vervolgens zal de tandarts de verdere behandeling met u bespreken. Maar als er geen gaatjes of andere problemen zijn gevonden zult u alleen een reiniging en tandsteenverwijdering krijgen.

Controles:

Het is gebruikelijk om twee keer per jaar voor controle naar de tandarts te gaan. Het is belangrijk om te gaan omdat tijdens de periodieke controle ook het tandsteen verwijderd kan worden. Veel mensen hebben hier last van en verwijdering is noodzakelijk om ontsteking van het tandvlees te voorkomen.

Openingstijden:

Tegenwoordig bieden veel tandartspraktijken ook de mogelijkheid om ’s avonds of in het weekend een afspraak te krijgen voor een consult of behandeling. Dit is wellicht voor u een extra reden om de betreffende praktijk te kiezen. Zeker als u overdag moet werken is dit wel zo gemakkelijk.

Klachten:

Deze Tandarts Eindhoven pagina geeft u, naar wij hopen, veel gemak en helpt u bij het kiezen van een tandarts. Maar wellicht heeft u opmerkingen over deze pagina of suggesties. In dat geval horen wij dat graag van u. Voor klachten over één van de tandartsen op deze Tandarts Eindhoven pagina moet u rechtstreeks met de praktijk in kwestie contact opnemen. U kunt ook een klacht indienen bij het T.I.P. Dit is het Tandheelkundig Informatiepunt. Er is ook een mogelijkheid om de klachtenregeling van de Nederlandse Tandarts Maatschappij, waarbij bijna alle tandartsen zijn aangesloten te gebruiken. Wij wensen u veel gemak van deze deze Tandarts Eindhoven pagina en staan altijd open voor suggesties en ideeën ter verbetering .

Tandarts Eindhoven
Tandartsen in Eindhoven scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...