Over deze pagina:

Op deze Tandarts Dordrecht pagina hebben wij alle in de regio Dordrecht gevestigde tandartspraktijken verzameld. Dankzij een uniek kwalificatiesysteem met sterren kunt u zien welke diensten de diverse tandartsen in Dordrecht aanbieden en kunt u gemakkelijk een goede keuze maken. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen voorkeuren.

Ervaringen:

Van bezoekers van deze webpage en van bezoekers van de Zorgkaart Nederland hebben wij reviews bijeengebracht met betrekking tot de tandartsen op deze Tandarts Dordrecht webpagina. Zo kunt u zien hoe andere patiënten over een bepaalde praktijk denken en of zij al of niet tevreden zijn over de behandeling en service.

Afspraak maken Tandarts Dordrecht:

Met ons online reserveringssysteem kunt via deze Tandarts Dordrecht pagina gemakkelijk (en zonder kosten) een afspraak maken met de tandarts van uw voorkeur. Wanneer deze nog niet op dit systeem blijkt te zijn aangesloten, kunt u de tandarts natuurlijk ook per telefoon benaderen.

Eerste consult:

Uw eerste bezoek aan de tandarts in Dordrecht is bedoeld om de tandarts een idee te geven van de staat van uw gebit. De tandarts zal uw gebit onderzoeken en meestal ook röntgenfoto’s maken tijdens dit eerste bezoek. Alle bevindingen komen in een patiëntendossier. De tandarts zal een vervolgafspraak met u maken als er een verdere behandeling nodig is, zoals het vervangen van een oude vulling, het vullen van gaatjes of het plaatsen van een kroon.

Periodieke controles:

Uw tandarts in Dordrecht zal u waarschijnlijk het advies geven om elke zes maanden voor een periodieke controle van uw gebit bij hem langs te komen. Als uw gebit heel goed is kan een bezoek per jaar ook genoeg zijn. Heeft u snel problemen met uw tanden en kiezen dan kan het raadzaam zijn om vaker te komen dan eens per half jaar. Tijdens een controlebezoek wordt ook tandsteen verwijderd, door de tandarts zelf of door een mondhygiënist. Dit is van belangr om te voorkomen dat u paradontitis krijgt.

Openingstijden:

Omdat veel mensen overdag werken zijn er gelukkig, ook in Dordrecht, steeds meer tandartspraktijk die ook ’s avonds en in het weekeinde uren hebben waarop zij open zijn. Bij het kiezen van uw tandarts in Dordrecht is het wellicht een goed idee om hier ook op te letten.

Contact:

Met klachten over één van de tandartsen in Dordrecht die op deze pagina staan moet u rechtstreeks met de praktijk in kwestie contact opnemen. Ook kunt u het Tandheelkundig Informatiepunt, het TIP, met een klacht of vraag benaderen of u kunt gebruik maken van de klachten regeling van de Nederlandse Tandarts Maatschappij, de NTM.

Wij horen graag van u als u opmerkingen heeft over deze pagina of misschien een fout ontdekt. Wij hebben tot doel u te voorzien van de beste informatie. Als u nog iets mist of u heeft suggesties, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Deze Tandarts Dordrecht pagina is bedoeld om u te helpen bij het vinden van een tandarts die bij u past en daarom willen wij u zo goed mogelijk informeren.

Tandarts Dordrecht
Tandartsen in Dordrecht scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...