Je vindt er de namen, adressen en telefoonnummers van iedere tandarts in Den Haag. Bovendien vind je beoordelingen en ervaringen van patiënten op deze pagina. Aan de hand van het aantal sterren dat wij aan een tandarts hebben toegekend, kun je de praktijken met elkaar vergelijken en kiezen welke tandarts in Den Haag jouw gebit mag nakijken en, indien nodig, mag herstellen.

Ervaringen

Iedere bezoeker van de Tandarts Den Haag pagina kan zijn of haar ervaring delen. Wij vullen de ervaringen van onze bezoekers aan met de reviews van Zorgkaart Nederland en proberen zo een volledig en zuiver beeld te geven van de tandartsen uit Den Haag en omgeving.

Reserveringssysteem

Op de Tandarts Den Haag pagina kun je niet alleen tandartsen met elkaar vergelijken, je kunt ook direct kosteloos online een afspraak maken bij de aangesloten tandarts. Is de tandarts van jouw keuze onverhoopt (nog) niet aangesloten op het reserveringssysteem van Tandarts Den Haag, dan kun je de praktijk telefonisch benaderen om een afspraak te maken.

Spreekuren tandarts Den Haag

De openingstijden van de tandarts in Den Haag vind je op de website Tandarts Den Haag. De meeste zijn open van acht uur ’s morgens tot vier uur ’s middags. Sommige tandartspraktijken zijn ook één of twee dagen per week ’s avonds geopend. Voor spoedgevallen kun je bij de meeste tandartsen in Den Haag ook in het weekend terecht.

Werkwijze tandarts

Jouw eerste bezoek is een kennismaking. Jij leert de tandarts kennen en de tandarts maakt kennis met jou, maar vooral met jouw gebit. Je gebit wordt in kaart gebracht en, indien noodzakelijk, wordt er een röntgenfoto van je gebit gemaakt. De informatie die de tandarts tijdens het eerste consult verzamelt wordt vastgelegd in jouw dossier. Mocht jouw gebit gebreken vertonen, dan wordt direct een vervolgafspraak gemaakt.

Daarna volgt er iedere 6 maanden een controlebezoek aan de tandarts. De tandarts controleert dan jouw gebit op onregelmatigheden zoals tandsteen of een gaatje. Tandsteen wordt meestal direct verwijderd door de tandarts of door een aan de praktijk verbonden mondhygiënist(e). Voor het vullen van een gaatje wordt vaak een vervolgafspraak gemaakt.

Klachten

Heb je een klacht over de tandarts, neem dan contact op met de betreffende praktijk. Kom je er samen niet uit, dan kun je de klacht deponeren bij het T.I.P., het Tandheelkundig Informatie Punt. Ook kunt u het klachtenformulier van de Nederlandse Maatschappij tot bevordering van de Tandheelkunde (NMT) downloaden en uw klacht schriftelijk indienen. Wij stellen het op prijs wanneer je jouw ervaring deelt op de pagina Tandarts Den Haag.

Suggesties en opmerkingen

Mocht je, ondanks onze zorgvuldigheid, feitelijke onjuistheden of onvolkomenheden zien op de pagina Tandarts Den Haag, neem dan contact met ons op. Deze pagina is bedoeld om een objectief, zuiver en onpartijdig beeld te geven van de prestaties van iedere tandarts in Den Haag. Jouw bijdrage is daarbij onmisbaar.

Tandarts Den Haag
Tandartsen in Den Haag scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...