Over deze pagina:

Zoekt u een nieuwe tandarts omdat u verhuisd bent naar Den Bosch? Dan kan deze Tandarts Den Bosch webpagina u goed van dienst zijn bij het maken van uw keuze. Op deze webpagina geven wij u een overzicht van alle tandartsen in Den Bosch en omgeving. Dankzij ons kwalificatiesysteem, dat met sterren de diensten van de tandartsen aangeeft, ziet u ook meteen de verschillen tussen de diverse praktijken in Den Bosch.

Ervaringen:

Het is interessant om te weten hoe anderen denken over de tandarts die u wellicht kiest. Zijn zij tevreden? Om u daarover te informeren hebben wij op deze Tandarts Den Bosch webpage recensies geplaatst. Deze recensies komen van mensen die onze pagina hebben bezocht en van reviewers op de Zorgkaart Nederland.

Afspraak maken:

Met ons online reserveringssysteem maakt u gemakkelijk en gratis een eerste afspraak. Niet alle tandartsen zijn aangesloten aan dit systeem. Als dat niet het geval is kunt u ook gewoon per telefoon uw eerste afspraak maken.

Eerste consult Tandarts den Bosch:

Tijdens het eerste consult zal de tandarts uw tanden onderzoeken om een beeld te krijgen van de staat waarin het verkeert. Ook zal hij foto’s maken en het gebit reinigen. Daarna zal hij een vervolgafspraak met u maken voor een behandeling of voor de volgende controle. De informatie over uw tanden en kiezen en de röntgenfoto’s komen in een dossier in de administratie van de tandarts.

Periodieke controles:

Het is belangrijk om regelmatig bij de tandarts op controle te gaan. Doorgaans is 1x per zes maanden genoeg maar soms moet u vaker komen of kunt u volstaan met een enkele keer per jaar. Tijdens zo’n bezoek verwijdert de tandarts (of een mondhygiënist) eventueel tandsteen dat zich heeft opgebouwd. Hiermee wordt voorkomen dat uw tandvlees gaat ontsteken en bloeden.

Openingstijden:

Omdat veel mensen overdag werken en zich niet zo gemakkelijk vrij kunnen maken voor de tandarts, is het wel zo gemakkelijk dat u bij steeds meer tandartsen ook in de avond of in het weekend terecht kunt. Ook in Den Bosch zijn er steeds meer tandartsen waar dit mogelijk is. Bij uw keuze voor een tandarts in Den Bosch is dit misschien iets om rekening mee te houden.

Contact:

Als u onverhoopt een klacht heeft over één van de tandartspraktijken op deze Tandarts Den Bosch webpagina, benadert u dan de praktijk of meld uw klacht bij het Tandheelkundig Informatiepunt, het TIP. Ook kunt u contact opnemen met de Nederlandse Tandarts Maatschappij en vragen naar de klachtenregeling.

Voor commentaar of suggesties met betrekking tot deze Tandarts Den Bosch pagina kunt u ons benaderen. Wij horen het graag als u verbeterpunten heeft of informatie mist. Het doel van deze pagina is om u van optimale informatie te voorzien, zodat u goed gemotiveerd uw tandarts in Den Bosch kunt kiezen. Mocht er een fout op deze Tandarts Den Bosch webpagina staan, dan willen wij dit ook graag weten. Wij hopen dat u veel nut hebt van deze Tandarts Den Bosch pagina en nodigen u bij deze uit om ons suggesties te geven hoe we onze tandarts Den Bosch pagina nog kunnen verbeteren.

Tandarts Den Bosch
Tandartsen in Den Bosch scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...