Over deze pagina:

Wij hebben deze Tandarts Delft pagina samengesteld om u te helpen bij het zoeken van een geschikte tandartspraktijk in Delft en omgeving. De webpage biedt u een overzicht van alle tandartsen die in Delft en omgeving zijn gevestigd, met daarbij de bijzonderheden per praktijk. Dankzij een kwalificatiesysteem met sterren kunt u de praktijken met elkaar vergelijken.

Ervaringen:

Het is handig om te weten hoe anderen over een tandarts denken. Daarom staan op deze Tandarts Delft pagina recensies van andere patiënten. Het is ons doel om u hierdoor optimaal te informeren over de tandartsen in Delft.

Afspraak maken:

U kunt online kosteloos uw eerste afspraak maken middels ons reserveringssysteem. Als de tandarts die u heeft gekozen nog niet is aangesloten aan ons reserveringssysteem kunt u ook telefonisch een afspraak maken.

Eerste consult:

Als u voor het eerst komt bij uw tandarts in Delft, zal deze uw gebit eerst uitgebreid onderzoeken. Zo kan hij beoordelen wat de staat van onderhoud is en eventueel een behandeling voorstellen. Met behulp van röntgenfoto’s bekijkt hij ook de eventuele, van buitenaf nog niet zichtbare, problemen. Als een behandeling nodig is, bijvoorbeeld het vullen van een gaatje, maakt u met de tandarts een vervolgafspraak. Alle informatie wordt in een patiëntendossier opgeslagen en komt in de administratie van de tandartspraktijk.

Periodieke controles:

Om het gebit in goede staat te houden is het aan te raden om één keer per zes maanden naar de tandarts te gaan. Tijdens dat bezoek kijkt de tandarts meteen of er tandsteen is en verwijdert hij dit. Dit is van belang om tandvleesontsteking te voorkomen. In sommige gevallen is het niet nodig om ieder half jaar te komen, Als er nooit iets aan de hand is met uw gebit en u heeft ook geen last van tandsteen, kunt u volstaan met één bezoek per jaar.

Openingstijden:

Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer tandartsen waar u ook buiten kantoortijden terecht kunt. Ook steeds meer tandartsen in Delft bieden deze mogelijkheid. Zo kunt u bijvoorbeeld op een avond in de week of een dag in het weekend terecht. Voor wie overdag een baan heeft is dit erg prettig.

Contact Tandarts Delft

Als er onverhoopt klachten zijn over een tandarts op deze Tandarts Delft pagina dan kunt u zich het beste rechtstreeks tot die tandartsenpraktijk richten. Ook kunt u uw klacht melden bij het Tandheelkundig Informatiepunt, het TIP of gebruik maken van de klachtenregeling bij de overkoepelende Nederlandse Tandarts Maatschappij. Wanneer u opmerkingen heeft over de inhoud van deze Tandarts Delft webpagina kunt u contact opnemen met onze redactie. Het is ons doel om u zo goed mogelijk te informeren en u te helpen de juiste tandarts in Delft te kiezen. Iedere suggestie ter verbetering met ons contact opnemen. Wij streven er met deze Tandarts Delft pagina naar u optimaal van dienst te zijn bij het kiezen van een goede tandarts in Delft. Iedere suggestie om de informatie nog verder te verbeteren is dan ook van harte welkom.

Tandarts Delft
Tandartsen in Delft scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...