Over Tandarts Breda

Zoekt u een tandarts in Breda of omgeving? Op deze Tandarts Breda pagina vindt u alle tandartsen die in en rond Breda gevestigd zijn. Dankzij een sterren kwalificatiesysteem helpen wij u op deze Tandarts Breda pagina om een goede indruk te krijgen van de verschillende tandartsen in Breda en van de diensten die zij aanbieden. Dit maakt het voor u gemakkelijker om de juiste tandartspraktijk te kiezen.

Reviews:

Op deze Tandarts Breda pagina vindt u ook reviews van patiënten. Deze reviews zijn afkomstig van patiënten die hun mening hebben gegeven op onze pagina maar ook van bezoekers van de Zorgkaart Nederland. Zo willen wij u helpen een volledig beeld te krijgen van de verschillende tandartsen op deze Tandarts Breda pagina.

Afspraken:

Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u vervolgens heel eenvoudig en kostenloos een eerste afspraak maken via het online reserveringssysteem op deze Tandarts Breda webpagina. Mocht de praktijk van uw keuze nog niet zijn aangesloten op het reserveringssysteem dan kunt u telefonisch een afspraak maken met de praktijk.

Eerste bezoek:

Als u voor het eerst bij uw tandarts in Breda komt, zal deze uw gebit nakijken om de algehele staat vast te stellen. Eventueel zal de tandarts ook röntgen foto’s van uw kiezen maken. Indien nodig maakt u met uw tandarts afspraken voor verdere behandeling, bijvoorbeeld van gaatjes in uw gebit. De bevindingen van het onderzoek en al uw gegevens komen in een patiëntendossier.

Controles:

Doorgaans is het raadzaam één keer per zes maanden een periodieke controle te laten uitvoeren. Het kan zijn dat u het advies krijgt om vaker te komen maar het komt ook voor dat mensen maar één keer per jaar hoeven langs te komen. Tijdens het controlebezoek wordt ook tandsteen verwijderd als dit aanwezig is. Dit doet de tandarts zelf, of anders een mondhygiënist. Deze behandeling is belangrijk omdat daarmee een ontsteking van het tandvlees en zelfs het losraken en uitvallen van tanden en kiezen, voorkomen kan worden.

Openingstijden:

Sommige tandartsen op deze Tandarts Breda pagina zijn nog altijd alleen tijdens kantooruren open. Maar veel praktijken bieden tegenwoordig ook de mogelijkheid om ’s avonds of in het weekend langs te komen. Dit is voor werkende mensen een grote uitkomst.

Klachten:

Deze Tandarts Breda pagina is bedoeld om u gemak te bieden bij het besluit om een tandartspraktijk in Breda of omgeving te kiezen. Als u klachten heeft over een tandartspraktijk op deze pagina, neemt u dan rechtstreeks contact op met de betreffende praktijk. U kunt ook Tandheelkundig Informatiepunt (TIP) benaderen of de Nederlandse Tandarts Maatschappij. De meeste tandartsen zijn bij deze koepelorganisatie aangesloten. Mocht u onverhoopt klachten hebben over deze tandarts Breda pagina dan kunt u contact met onze redactie opnemen. Voor suggesties ter verbetering van deze Tandarts Breda pagina staan wij uiteraard open. Wij hopen dat wij u met deze pagina helpen om de voor u geschikte tandarts in Breda te vinden!

Tandarts Breda
Tandartsen in Breda scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...