Zoekt u een geschikte tandarts praktijk voor uzelf en uw gezin in Arnhem? Die kunt u vast en zeker vinden op deze Tandarts Arnhem pagina. Hier staan namelijk alle praktijken van tandartsen in Arnhem en wijde omgeving. Met ons systeem van sterren om de kwaliteit aan te geven, kunt u op deze Tandarts Arnhem pagina de praktijken van de tandartsen vergelijken en zo beter een keuze maken. U kiest de tandarts in Arnhem die het beste past bij de wensen van u en uw gezin.

Reviews:

U vindt op deze Tandarts Arnhem pagina ook recensies en ervaringen van patiënten van de op deze pagina vermelde tandartspraktijken. De recensies komen van bezoekers van deze Tandarts Arnhem pagina maar ook van de Zorgkaart Nederland. Het doel is om u nog beter duidelijk te maken met wat voor soort tandartspraktijken u te maken heeft, aan de hand van de meningen van ervaringsdeskundigen.

Afspraken:

Met behulp van het online reserveringssysteem op deze Tandarts Arnhem pagina kunt u gemakkelijk en kosteloos een eerste afspraak maken. Als een praktijk nog niet aangesloten blijkt te zijn op het systeem, kunt u ook gewoon telefonisch conact opnemen voor een eerste consult.

Eerste bezoek:

De tandarts zal tijdens uw eerste bezoek een algemeen idee willen krijgen van de staat van uw gebit. Er worden foto’s gemaakt en uw gegevens gaan in het patiëntendossier. Als meteen al blijkt dat dit noodzakelijk is, zal de tandarts met u bespreken welke behandeling hij wil gaan uitvoeren. Hier maakt u dan een nieuwe afspraak voor. Alles uiteraard in goed overleg.

Periodieke controles:

Meestal gaat men eens per half jaar naar de tandarts te gaan voor de periodieke controle. Het kan zijn dat een frequenter tandartsbezoek noodzakelijk is, bijvoorbeeld als u een zwak gebit heeft. Het tandsteen wordt meestal ook tijdens zo’n controle bezoek verwijderd, al dan niet door een aan de praktijk verbonden mondhygiënist. Dit verwijderen van tandsteen, een euvel waar bijna iedereen mee te kampen heeft, is belangrijk om geen ontsteking van het tandvlees te krijgen, wat weer kan leiden tot het loszitten van de tanden en kiezen.

Openingstijden:

Er zijn nog tandartsen in Arnhem die alleen tijdens kantooruren praktijk houden. Maar er zijn tegenwoordig ook steeds meer tandartsen die ook buiten deze uren praktijk houden, om mensen een een baan tegemoet te komen. Denkt u hierbij aan de avond of het weekend. Misschien zijn deze mogelijkheden voor u van belang wanneer u een tandartspraktijk uitzoekt.

Klachten:

Heeft u vragen of opmerkingen over deze Tandarts Arnhem pagina? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor vragen over de tandartspraktijken of klachten over een van de tandartsen moet u de praktijk in kwestie rechtstreeks benaderen. Er zijn ook klachtenregelingen die u kunt gebruiken. Hiervoor neemt u contact op met het Tandheelkundig Informatiepunt of met de overkoepelende Nederlandse Tandarts Maatschappij. Voor suggesties te verbetering van deze Tandarts Arnhem pagina kunt u met onze redactie contact opnemen.

Tandarts Arnhem
Tandartsen in Arnhem scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...