Over ons:

Als u vanwege een verhuizing of om een andere reden op zoek bent naar een tandarts in Apeldoorn ziet u misschien door de bomen het bos niet. Daarom is er de Tandarts Apeldoorn pagina. Op deze webpage hebben wij alle in Apeldoorn en omgeving gevestigde tandartsen samengebracht. U kunt uw keuze maken door gebruik tem aken van het kwalificatiesysteem op de Tandarts Apeldoorn pagina. Dit systeem bestaat uit sterren, die staan voor verschillende kenmerken en diensten van de betreffende tandartsen. Zo kunt u uw eigen voorkeur voor bepaalde aspecten laten meewegen.

Recensies Tandarts Apeldoorn:

Wanneer u wilt weten hoe andere mensen over de verschillende praktijken denken dan leest u dat ook op deze Tandarts Apeldoorn pagina. Ervaringen van patiënten, gedeeld op onze pagina of op de Zorgkaart Nederland geven u een idee van de mening van ervaringsdeskundigen. Dit maakt de vergelijking voor u gemakkelijker.

Afspraak maken:

Als u een tandarts heeft gekozen waar u een afspraak mee wilt maken, dan kunt u dit doen via ons online systeem. Maar als een tandartspraktijk in Apeldoorn nog niet op ons systeem is aangesloten kunt u natuurlijk ook gewoon bellen.

Eerste bezoek:

Uw tandarts zal na de eerste kennismaking uw gebit willen bekijken. Hij moet een idee krijgen van de staat waarin het zich bevindt en zal hiervoor ook meestal wat foto’s maken. Zo kunnen ook verborgen problemen zichtbaar gemaakt worden. Als het nodig is zal de tandarts met u de behandeling bespreken en een datum prikken waarop deze behandeling zal plaats vinden. Ook zal hij, of zijn assistente, u allerlei vragen stellen en worden uw gegevens opgenomen in de administratie.

Controles:

Het is gebruikelijk om eens per zes maanden het gebit te laten controleren. Op die manier kan altijd tijdig een probleem worden ontdekt en eventueel behandeld. Denk hierbij aan gaatjes maar ook ontstoken tandvlees. Voor sommige gebitten is het beter om vaker door de tandarts gezien te worden. Daar staat tegenover dat hele gezonde gebitten minder vaak hoeven te gaan. Het verwijderen van tandsteen en het grondig reinigen van het gebit is ook iets wat meestal tijdens een controle afspraak gebeurt.

Openingstijden:

Als u overdag werkt is het misschien moeilijk om tijd vrij te maken voor de tandarts. Veel tandartsen in Apeldoorn maken het tegenwoordig mogelijk om ook in de avond (meestal één avond per week) en in het weekend een afspraak te maken. Voor velen is dit een grote uitkomst.

Klachten:

Klachten of vragen over deze Tandarts Apeldoorn pagina kunt u natuurlijk aan ons richten. Wij staan ook altijd open voor suggesties die de pagina beter kunnen maken. Maar als u een klacht heeft over één van de tandartspraktijken op de Tandarts Apeldoorn pagina, dient u deze neer te leggen bij die praktijk zelf of bij het Tandheelkundig Informatiepunt, oftewel het TIP. Ook kunt u terecht bij de Nederlandse Tandarts Maatschappij. Bijna alle tandartsen zijn hier lid van.

Tandarts Apeldoorn
Tandartsen in Apeldoorn scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...