Over Tandarts Amsterdam:

Op deze Tandarts Amsterdam pagina hebben we alle tandartspraktijken in en om Amsterdam samengebracht in een centrale databank. Tevens hebben we u op deze Tandarts Amsterdam pagina de uniek sterren kwalificatie toegevoegd, waarbij u aan de hand van het aantal verkregen sterren veel makkelijker en sneller een indruk krijgt van de aangeboden diensten. Vergelijk elke tandarts in Amsterdam en maak op basis van uw locatie en wensen een goed overwogen keuze van een goede tandarts die bij jou past.

Reviews:

Op onze Tandarts Amsterdam webpage publiceren we reviews van eigen bezoekers in combinatie met reviews van Zorgkaart Nederland. Dat doen we om u een zo volledig mogelijk beeld van de aangesloten tandarts in Amsterdam te geven.

Afspraken:

Zoek en selecteer via deze Tandarts Amsterdam listing de tandartspraktijk die het beste bij u past en maak gratis een afspraak. Helaas zijn nog niet alle tandartspraktijken die we op onze tandarts Amsterdam pagina hebben gepubliceerd, gekoppeld aan ons online reserveringssysteem. For the time being kunt u gratis en vrijblijvend telefonisch contact opnemen met alle op deze tandarts Amsterdam gepubliceerde listing.

Eerste bezoek:

Uw tandarts zal tijdens u eerste bezoek uw algemene tandheelkundige situatie met u bespreken. Uw gegevens en de staat van uw gebit zullen in het administratieve systeem van de tandarts worden vastgelegd. Ook kan de tandarts een aantal rontgefoto’s van uw gebit maken en aan het tandartsen dossier toevoegen. Op basis van de bevindingen van uw eerste bezoek aan de tandarts, worden verdere afspraken met u gemaakt.

Controles:

Periodieke tandarts controles vinden normaal gesproken om de zes maanden plaats. Bij een standaard periodieke controle wordt de status van uw tanden bekeken en uw gebit gecontroleerd op eventuele gaatjes of andere problemen. Tevens zal de mondhygienist mogelijk tandsteen verwijderen. Mochten uw tanden in niet optimale conditie verkeren, dan is het raadzaam om Tandarts Amsterdam vaker dan 2 keer per jaar te bezoeken.

Openingstijden:

De gemiddelde tandarts in Amsterdam was vroeger open van maandag tot vrijdag van 9.00 uur tot 17,00 uur. Die tijden worden vandaag de dag echter niet meer gehanteerd. De hele tandarts sector is veranderd en zo ook de tandarts in Amsterdam openingstijden. Er zijn tandartsen in Amsterdam die doordeweeks open zijn van 08.00 uur en 21.30 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur en zelf op zondag open zijn.

Klachten:

Wij hopen natuurlijk dat het werk wat we hebben verricht om deze tandarts Amsterdam pagina samen te stellen uw goedkeuring draagt. Mocht u nog iets toegevoegd zien, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Mocht u een klacht hebben over een van de tandartsen die op onze pagina vermeld staan, kunt u direct contact opnemen met de tandarts in kwestie of met het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP) of gebruik maken van de NMT-klachtenregeling waarbij onze praktijk is aangesloten.

Tandarts Amsterdam
Tandartsen in Amsterdam scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Toggle Filters

Filter by type:

Results Found