Over deze pagina:

Als u verhuisd bent naar Amersfoort of omgeving, kunt u deze Tandarts Amersfoort webpage gebruiken bij het zoeken van een goede tandarts in Amersfoort. Deze tandarts Amersfoort webpagina geeft een compleet overzicht van de tandartsen die in Amersfoort en omgeving gevestigd zijn. Met ons unieke kwalificatiesysteem ziet u ook meteen wat de verschillende tandartspraktijken te bieden hebben. Dit maakt het u gemakkelijker om de praktijk te kiezen die het beste bij uw wensen past.

Ervaringen:

Om u te informeren over de mening van anderen, staan op deze Tandarts Amersfoort webpagina recensies. Deze reviews zijn van mensen die onze pagina bezochten en van mensen die hun ervaringen hebben gedeeld op de Zorgkaart Nederland.

Afspraak maken:

Het maken van een eerste afspraak gaat eenvoudig en kosteloos met ons online reserveringssysteem. Als de tandartspraktijk van uw keuze nog niet is gekoppeld aan dit systeem, kunt u ook telefonisch een afspraak maken.

Eerste consult:

De eerste keer bij uw tandarts zal een algemeen onderzoek van het gebit plaats vinden. Zo krijgt de tandarts een beeld van de staat van uw tanden en kiezen. Daarna zal hij met u bespreken of er een behandeling nodig is, bijvoorbeeld van een gaatje, een losgeraakte vulling of nog iets anders. Daarvoor maakt u dan een vervolgafspraak. Doorgaans neemt hij ook röntgenfoto’s om onzichtbare problemen te kunnen ontdekken. Alle informatie over uw gebit slaat de tandarts op in uw patiëntendossier.

Periodieke controles Tandarts Amersfoort

De meeste mensen gaan twee keer per jaar op controle bij de tandarts. Dit is belangrijk voor het onderhoud van uw gebit. Behalve een controle zal de tandarts het gebit ook reinigen en eventueel tandsteen verwijderen. Dit laatste is van belang om paradontitis te voorkomen. Mensen die geen last hebben van tandsteen en ook verder geen problemen hebben met hun gebit kunnen volstaan met één bezoek per jaar.

Openingstijden:

Het is wel zo gemakkelijk als u ook buiten kantoortijden de tandarts kunt bezoeken. Gelukkig zijn er zijn steeds meer tandartsen in Amersfoort waar u bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekeinde terecht kunt. Dit kan ook een overweging zijn bij het kiezen van een tandarts.

Contact:

Mocht u een klacht hebben over één van de tandartsen op deze Tandarts Amersfoort webpagina, dan richt u zich rechtstreeks tot de tandartspraktijk. Ook kunt u het Tandheelkundig Informatiepunt, het TIP, hierover benaderen. De meeste tandartsen zijn aangesloten bij de Nederlandse Tandarts Maatschappij. De organisatie heeft een klachtenregeling.

Wilt u iets kwijt over de inhoud van deze Tandarts Amersfoort pagina, dan horen wij dit graag van u. Wij streven ernaar de informatie op deze pagina van optimale kwaliteit te laten zijn om u te helpen de juiste tandarts in Amersfoort te kiezen. Als er een fout op deze Tandarts Amersfoort page staat willen wij dit graag weten. Ook voor ideeën en verbeteringen staan wij open. Wij vertrouwen erop dat u dankzij de informatie op deze Tandarts Amersfoort pagina de voor u meest geschikte tandarts in Amersfoort kunt kiezen.

Tandarts Amersfoort
Tandartsen in Amersfoort scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...