Over ons:

Zoekt u een tandartspraktijk in Almere, bijvoorbeeld omdat u verhuisd bent? Op deze Tandarts Almere pagina staan alle tandartspraktijken in en om Almere. Middels ons unieke sterren kwalificatiesysteem op deze Tandarts Almere pagina kunt u eenvoudig en snel een indruk krijgen van de verschillende praktijken en van de diensten die iedere praktijk in Almere te bieden heeft. Zo kunt u de verschillende tandartsen in Almere en omgeving vergelijken en kunt u aan de hand van uw wensen de tandarts kiezen die het beste bij u past.

Reviews:

U vindt op deze Tandarts Almere pagina reviews van patiënten van de betreffende praktijken. Deze zijn afkomstig van onze eigen bezoekers maar ook van bezoekers die een recensie hebben gegeven op de Zorgkaart Nederland. Op deze manier willen wij u een volledig beeld geven van de meningen die gegeven zijn over de aangesloten tandartsen in Almere die op deze Tandarts Almere webpage zijn opgenomen. Met de ervaringen van deze patiënten kunt u uw voordeel doen bij het maken van uw keuze.

Afspraken bij Tandarts Almere

Als u met behulp van deze Tandarts Almere webpagina een keuze heeft gemaakt voor een tandartspraktijk, kunt u daarna gratis middels ons online reserveringssysteem een afspraak maken voor een eerste afspraak. Nog niet alle tandartsen op deze tandarts Almere pagina zijn aangesloten op dit reserveringssysteem. Is dit bij de praktijk van uw keuze niet het geval, dan kunt u ook gratis en vrijblijvend per telefoon of email een afspraak maken met de betreffende tandarts in Almere.

Eerste bezoek:

De tandarts zal tijdens uw eerste consult uw gebit nakijken en de algehele staat van tanden en kiezen beoordelen. Meestal zal hij ook röntgenfoto’s maken. Als dat op basis van het eerste onderzoek te bepalen is, zal de tandarts met u de verdere behandeling bespreken. Misschien zijn er gaatjes gevonden of andere problemen. Dan maakt u een nieuwe afspraak voor de behandeling. Alle informatie komt in uw patiëntendossier.

Controles:

Normaal gesproken gaat u twee keer per jaar voor controle naar de tandarts. Voor sommige mensen is een frequentere controle aan te raden, anderen kunnen volstaan met één keer per jaar een controle. Tijdens de periodieke controle kijkt de tandarts niet alleen of u gaatjes hebt maar ook of er tandsteen verwijderd moet worden.

Openingstijden:

Vroeger kon men alleen tijdens kantooruren naar de tandarts. Tegenwoordig bieden veel tandartsen de mogelijkheid om ook buiten kantoortijden een consult of behandeling te krijgen. Zo zijn er praktijken die een avond in de week open zijn en een dag in het weekend.

Klachten:

Misschien heeft u ideeën voor deze pagina. Wij vernemen dat graag van u. Als u een klacht heeft over een van de tandartsen op deze Tandarts Almere pagina, dan is het zaak om contact op te nemen met de betreffende praktijk. Het is ook mogelijk om een klacht in te dienen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP) of bij de Nederlandse Tandarts Maatschappij. Wij hopen dat u veel gemak heeft van deze Tandarts Almere pagina.

Tandarts Almere
Tandartsen in Almere scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...