Over ons

Het bedrijf:

Local Leads Factory B.V.. is geregistreerd in de KvK in Amsterdam onder het nummer 58416218 en houdt kantoor in een historisch pand aan de Prinsenstraat 27.

Tandarts.com is ontwikkeld door een paar technische ondernemers, waaronder Alec Behrens (mede oprichter van Booking.com), in nauwe samenwerking met een aantal tandartsen. In plaats van zelf het wiel uit te vinden, hebben we aan tandartsen gevraagd wat ze graag ontwikkeld zouden willen zien. We hebben Tandarts.com dus ontwikkeld op basis van de wensen van tandartsen in Nederland.

“Tandarts.com biedt patiënten de mogelijkheid gratis en heel gemakkelijk tandartspraktijken te vergelijken en in een paar klikken (zelf in noodgevallen) online een afspraak te maken”
Alec Behrens, mede-oprichter van Booking.com en investeerder in Tandarts.com

“Tandarts.com is een fantastisch concept. Onze vaste patiënten zijn erg lovend over het gebruik en we ontvangen ook veel nieuwe patiënten via Tandarts.com”
Thomas Rietrae, eigenaar Lassus Tandartsen in Amsterdam

“Tandarts.com is het Booking.com van de tandartsen.”
Arnoud van Onna, eigenaar MID Tandartsen

Missie

Tandarts.com biedt patiënten de mogelijkheid tandartspraktijken gemakkelijk te vergelijken en vervolgens heel snel en simpel een afspraak te maken bij de praktijk naar keuze.

Voordelen voor de patiënt

 • Volledig overzicht
 • Tandarts.com geeft u een volledig overzicht van alle tandartspraktijken in Nederland.

 • Onafhankelijke reviews
  Tandarts.com biedt u vele honderden onafhankelijk reviews.

 • 24/7 reserveringsmogelijkheid
  Tandarts.com biedt u de mogelijk 24/7 online een afspraak in te plannen bij een praktijk naar wens.

 • Gratis
  De reserveringsservice van Tandarts.com is gratis. Wij brengen geen reserverings- of administratiekosten in rekening.

 • Veilig boeken
  Het reserveringssysteem van Tandarts.com is veilig en uw persoonsgegevens worden versleuteld. Wij hanteren strenge normen en garanderen uw privacy. Voor meer informatie zie onze “Privacy & Cookies” pagina.

Voordelen voor de tandarts

 • Bestaande patiënten beter van dienst zijn
 • Bestaande patiënten kunnen heel snel en gemakkelijk of via de website en de app 24/7 een afspraak inboeken bij hun tandarts.

 • De kwaliteit van uw praktijk duidelijk communiceren
  Tandarts.com publiceert onafhankelijke reviews van ZorgkaartNederland, Independer en uit eigen netwerk. Door deze onafhankelijke reviews kunt u de kwaliteit van uw praktijk gemakkelijk communiceren.

 • Nieuwe patiënten aan uw praktijk toevoegen
  Veel mensen die op zijn naar een nieuwe praktijk maken gebruik van Tandarts.com. Indien gewenst kunt u via Tandarts.com veel nieuwe patiënten aan uw praktijk toevoegen.

Voor meer informatie en het aanmelden van uw praktijk verwijzen we u naar onze “Praktijk Toevoegen” pagina.