Over ons

Wij hebben op deze website Tandarts.com alle tandartspraktijken in Nederland verzameld. Hieronder bevinden zich ook tandartspraktijken in Rotterdam waar een orthodontist aanwezig is. Er is de laatste tijd veel vraag naar orthodontie in Rotterdam. Daarom hebben wij gemeend een aparte Orthodontist Rotterdam pagina voor u te moeten opstellen. U vindt op deze Orthodontist Rotterdam pagina alle tandartspraktijken in Rotterdam waar ook een afdeling orthodontie aan verbonden is. Er zijn veel praktijken in Rotterdam (en omgeving) die een orthodontist in dienst hebben. Met behulp van ons unieke kwalificatie systeem kunt u aan de hand van sterren gemakkelijk zien welke orthodontist in Rotterdam u wilt kiezen voor uw behandeling. Deze Orthodontist Rotterdam pagina is dan ook bedoeld om u te helpen bij bij het maken van de orthodontist die bij u past.

Reviews Orthodontist Rotterdam

U zult op deze voor speciaal voor inwoners van Rotterdam opgestelde Orthodontist Rotterdam pagina reviews vinden van patienten die ervaring hebben met een orthodontist in Rotterdam en daar hun mening over hebben gegeven. Door deze recensies te publiceren willen wij u op deze Orthodontist Rotterdam pagina een goed en objectief idee geven van wat voor u de beste orthodontisten in Rotterdam zijn.

Afspraak maken

Als u een weloverwogen keuze heeft gemaakt met behulp van deze Orthodontist Rotterdam pagina en op basis van de recensies weet wat u kunt verwachten, wilt u natuurlijk een afspraak maken. Dit kunt u per telefoon doen of via het online reserveringssysteem waar een aantal orthodontisten gebruik van maakt. Hierbij kunt u zelf zien op welke dagen en uren de orthodontist beschikbaar is. U kunt dann zelf de afspraak in de agenda inplannen. Wij hopen in de nabije toekomst alle alle praktijken op deze Orthodontist Rotterdam pagina op een centrale agenda aan te sluiten.

Orthodontie vandaag

Er is tegenwoordig heel veel mogelijk op het gebied van de orthodontie. De techniek biedt veel meer mogelijkheden dan vroeger. Zo is een beugel lang niet meer zo’n belasting en kan deze zelfs totaal onzichtbaar gedragen worden, zodat een ander niet eens ziet dat u een beugel draagt. Er zijn niet zoveel orthodontisten in Nederland. In het hele land zijn er slechts 300 bevoegde orthodontisten gevestigd. Zij werken in hun praktijk echter met bekwame assistenten die veel taken kunnen overnemen. Op deze Orthodontist Rotterdam pagina staan alle orthodontisten die in Rotterdam werkzaam zijn, zodat u een keuze kunt maken.

Klachten

Wij gaan ervan uit dat uw orthodontische behandeling geheel naar uw zin zal zijn en dat het resultaat naar tevredenheid zal zijn. Maar als er toch iets is wat u niet bevalt of wanneer u een klacht heeft over de behandeling of bejegening, wendt u zich dan in de eerste plaats tot de praktijk waar u behandeld bent. Vervolgens kunt u, indien nodig, met uw klacht terecht bij de Nederlandse Maatschappij voor Tandheelkunde en gebruik maken van de klachtenregeling van het NMT. Ook het Tandheelkundig Informatiepunt is een instantie waar u terecht kunt. In geval van suggesties of aanvullingen met betrekking tot deze Orthodonist Rotterdam pagina, horen wij graag van u.

Orthodontist Rotterdam
Orthodontisten in Rotterdam scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...