Over deze pagina

Er is de laatste tijd veel interesse in orthodontie. Ook in Nijmegen is er steeds meer vraag naar behandelingen. Wij hebben daarom, naast de op onze website Tandarts.com verzamelde tandartsen, ook een webpage met orthodontisten in Nijmegen gemaakt. Op de Orthodontist Nijmegen webpage staan alle in Nijmegen en omgeving gevestigde orthodontisten, zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken. Het sterren kwalificatie systeem helpt u om op deze orthodontist Nijmegen webpage de praktijk uit te zoeken die het beste past bij uw wensen. Wij willen u met deze Orthodontist Nijmegen webpage van dienst zijn bij het vinden van de juiste orthodontisten praktijk voor u en uw gezin.

Recensies

Het is altijd prettig om te lezen wat de ervaringen van anderen zijn. Daarom treft u op deze Orthodontist Nijmegen webpage recensies en ervaringen aan van patiënten die een behandeling hebben ondergaan bij een orthodontist in Nijmegen of omgeving. Dit geeft u beter en objectief beeld van de orthodontisten die op deze pagina vermeld staan. Met deze Orthodontist Nijmegen webpage willen wij u goed en objectief informeren en wij menen er daarom goed aan te doen de ervaringen van anderen met u te delen.

Afspraak inplannen Orthodontist Nijmegen

Nog niet alle orthodontistenpraktijken in Nijmegen zijn gekoppeld aan ons online reserveringssysteem. U kunt dan ook gewoon telefonisch een afspraak maken voor uw eerste consult. Er zijn ook orthodontisten op deze Orthodontist Nijmegen webpage die zelf een online reserveringssysteem hebben. Daarmee kunt u zelf een afspraak in de agenda inplannen. U zult dan op korte termijn op consult kunnen komen bij de orthodontistenpraktijk die u op onze Orthodontist Nijmegen webpage heeft geselecteerd.

Verbeterde techniek

Er vinden volop ontwikkelingen plaats in de orthodontie. Het gevolg hiervan is dat steeds meer mensen de stap nemen hun gebit te laten reguleren. Zo zijn er bijvoorbeeld beugels die onzichtbaar zijn. Daardoor willen steeds meer volwassenen, die daar voorheen tegenop zagen, toch graag hun gebit laten reguleren. Ook is het bij kinderen tegenwoordig heel gebruikelijk en geaccepteerd om een tijd een (al dan niet zichtbare) beugel te dragen. De ongeveer 300 orthodontisten in Nederland hebben dan ook volop werk en zij worden daarbij geholpen door hun teams van profesionele assistenten en medewerkers. De orthodontisten op deze Orthodontist Nijmegen webpage werken in het algemeen ook op deze manier en kunnen daardoor veel mensen helpen aan een regelmatig gebit.

Klachten

Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat er iets niet helemaal naar wens verloopt. Als u een klacht heeft over een orthodontist moet u zich tot de betreffende orthodontist wenden. Dan zal de klacht vrijwel altijd in goede harmonie worden opgelost. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u de klachtenregeling van de Nederlandse Maatschappij voor Tandheelkunde inzetten. Ook het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP) kan in dat geval een goede gesprekspartner zijn. Met vragen of opmerkingen over de inhoud van deze Orthodonist Nijmegen webpage kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij horen graag van u als u suggesties heeft of wellicht informatie mist op de Orthodonist Nijmegen webpage.

Orthodontist Nijmegen
Orthodontisten in Nijmegen scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...