Over deze Orthodontist Leiden pagina

Als u in Leiden woont en u wilt uw gebit laten reguleren, dan zoekt u een orthodontist in Leidne of omgeving. Om u hierbij te helpen hebben wij deze Orthodontist Leiden webpagina voor u opgezet. Hier staan alle in Leiden en omgeving aanwezige praktijken voor orthodontie bijeen. Met een sterrensysteem kunt u ook deze praktijken met elkaar vergelijken wat betreft de mogelijkheden die iedere orthodontistenpraktijk biedt. Het is de bedoeling u met deze Orthodontist Leiden webpagina te helpen een keuze te maken voor de praktijk die bij u past.

Orthodontistenpraktijk vergelijken

Met het unieke sterrensysteem op deze Orthodontist Leiden webpagina heeft u de mogelijkheid de verschillende diensten die de orthodontie praktijken die in Leiden en omgeving leveren met elkaar te vergelijken. Als u uw tanden of die van uw kinderen wilt laten behandelen is het immers belangrijk de juiste orthodontist te kiezen. Niet alle orthodontisten voeren het zelfde beleid ten aanzien van nieuwe technieken, dus het is goed daar vooraf naar te informeren.

Recensies van andere patiënten

Om u ook te laten weten hoe anderen over de praktijk denken hebben wij besloten reviews te plaatsen. Deze kunnen positief zijn of negatief. Het is hoe dan ook nuttig om hiervan kennis te nemen. Deze Orthodontist Leiden webpagina is erop gericht om iedereen die interesse heeft in een orthodontie behandeling in Leiden of omgeving zo volledig en objectief mogelijk te informeren over de praktijken en hun bijzonderheden.

Centraal afspraaksysteem

Het is de bedoeling om op termijn alle orthodontistenpraktijken op deze Orthodontist Leiden pagina aan te sluiten op een centraal online afsprakensysteem. Dat doel is nog lang niet bereikt, dus u kunt uw orthodontistenpraktijk voorlopig gewoon op de traditionele manieren benaderen: telefoon of email. Na de eerste keer dat u een bezoek aan de praktijk heeft gebracht maakt u aan de receptie een nieuwe afspraak. Uw eerste consult bij de orthodontist zal gewijd zijn aan het bespreken van uw tand- of kaakproblemen en over de mogelijkheid deze problemen middels orthodontie op te lossen.

Orthodontie bij volwassenen

Vroeger gingen alleen kinderen naar de ‘beugeltandarts’. Tegenwoordig is orthodontie na het 18e levensjaar ook heel gebruikelijk. Tanden kunnen in principe op alle leeftijden nog worden verplaatst. Er is geen maximum leeftijd voor het dragen van een beugel. De op deze Orthodontist Leiden vermelde specialisten kunnen u er alles over vertellen. Voor volwassenen zijn de belangrijkste redenen om naar een orthodontist te gaan: Scheve tanden, een overbeet of onderbeet en tanden of kiezen die niet op de juiste plaats staan om een brug of implantaat mogelijk te maken. Alle orthodontisten op deze Ortodontist Leiden pagina kunt u benaderen met uw vraag of probleem en u kunt rekenen op een deskundig antwoord.

Geschiedenis

De op deze Orthodontist Leiden webpagina vermelde praktijken zijn uiterst modern en je zou bijna denken dat orthodontist een pas uitgevonden beroep is. Niets is echter minder waar. Al in de tijd van de Etrusken waren er beugels (van goud gemaakt!) en de ‘orthodontisten’ in de 18e eeuw maakten al vast beugels om de tanden te verplaatsen. Vanaf het begin van de 20ste eeuw werd orthodontie een specialisme.

Orthodontist Leiden
Orthodontisten in Leiden scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...