Over ons

Op de website Tandarts.com vindt u alle in Nederland gevestigde tandartsen. Omdat er de laatste jaren zoveel belangstelling voor- en vraag naar orthodontie is, ook in Groningen, hebben wij een speciale Orthodontist Groningen pagina voor u samengesteld. Hier vindt u alle orthodontisten die in Groningen gevestigd zijn. Deze orthodontist Groningen pagina biedt dus een totaal overzicht van alle orthodontisten in Groningen en omgeving. U kunt met ons unieke sterren kwalificatie systeem gemakkelijk zien welke diensten de verschillende praktijken aanbieden. Hiermee maken wij het u gemakkelijker om de orthodontisten praktijk te kiezen die past bij uw wensen. Deze Orthodontist Groningen webpagina is er op gericht u te helpen bij de juiste orthodontist terecht te komen voor een goede behandeling van u of uw kind.

Ervaringen

U vindt ook ervaringen van andere patiënten op deze Orthodontist Groningen pagina. Dit zijn reviews van mensen die behandeld zijn door één van de orthodontisten in Groningen. Ons doel is dat u zich, dankzij de ervaringen van anderen, een goed beeld kunt vormen van de praktijk waar u uw oog op hebt laten vallen. Deze Orthodontist Groningen pagina wil u immers objectief informeren, zodat u een keuze kunt maken. De waardering van andere patiënten is hierbij een belangrijk hulpmiddel.

Afspraak maken

Nog lang niet alle orthodontisten praktijken in Groningen zijn aangesloten op het online reserveringssysteem van deze Orthodontist Groningen webpagina. Maar u kunt ook heel gemakkelijk en gratis telefonisch een afspraak maken met de orthodontist. Het belangrijkste is dat u een weloverwogen keuze kunt maken op deze Orthodontist Groningen webpage en vervolgens direct een afspraak voor een eerste consult kunt.

Orthodontie: belangstelling groeit

Doordat de laatste jaren de techniek en mogelijkheden in de orthodontie enorme zijn toegenomen, is ook de belangstelling voor een behandeling groter geworden. Het was vroeger heel vervelend als je naar de ‘beugeltandarts’ moest. Een beugel dragen voelde als een straf. Tegenwoordig zijn er beugels die vrijwel onzichtbaar zijn en de zichtbare beugels (waar je vaak toch niet onderuit kunt) zijn veel meer geaccepteerd. Bovendien zien die er eerder interessant dan lelijk uit en hoeven ze niet altijd lang gedragen te worden. Er zijn 300 orthodontisten in ons land en met hun teams van goed opgeleide assistenten behalen zij bij grote aantallen patiënten zeer goede resultaten. De orthodontisten die in Groningen en omgeving gevestigd zijn vindt u allemaal terug op deze Orthodontist Groningen webpagina.

Klachten en opmerkingen

Mocht u onverhoopt een klacht hebben over een orthodontist op deze Orthodonist Groningen pagina, gaat u dan met uw klacht naar de betreffende praktijk. Meestal zal de klacht dan snel naar tevredenheid worden opgelost. Als dit niet het geval is, dan kunt u nog gebruik maken van de klachtenregeling van de Nederlandse Maatschappij voor Tandheelkunde of u kunt de zaak voorleggen aan het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Suggesties of opmerkingen over deze Orthodonist Groningen webpagina kunt u naar ons mailen. Wij horen het graag van u wanneer u wellicht nog informatie mist of een foutje ontdekt in deze webpage.

Orthodontist Groningen
Orthodontisten in Groningen scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...