Een compleet overzicht om u van dienst te zijn

U kunt deze orthodontist Enschede webpagina raadplegen als u van plan bent uw gebit te laten reguleren of het gebit van één van uw gezinsleden. U vindt hier namelijk een compleet overzicht van alle orthodontistenpraktijken in de omgeving van Enschede.

Reviews

U kunt aan de hand van reviews van andere patiënten meteen ook een indruk krijgen van de klantvriendelijkheid en de toegankelijkheid van de praktijk en meteen een afspraak plannen in de agenda. Dat laatste kan alleen als de praktijk in kwestie al is aangesloten bij het centrale systeem van deze Orthodontist Enschede webpagina. De recensies hebben wij op de pagina geplaatst om u behulpzaam te zijn bij het kiezen van het juiste adres voor u en uw gezin.

De orthodontist is meer dan een tandarts

Een orthodontist is geen gewone tandarts. Hij of zij is een specialist die na de tandartsstudie nog een lange periode heeft gestudeerd en die zich alleen bezig houdt met dit het vak van de orthodontie. Hij of zij kent alle mogelijkheden en beugelsystemen en ook bij u in de omgeving werken de orthodontisten met de nieuwste technieken. Met de Orthodontist Enschede webpagina willen wij u helpen een teleurstelling te voorkomen.

Klachten over behandeling

Toch kan het natuurlijk gebeuren dat er iets anders verloopt dan u had verwacht. U kunt ook in Enschede teleurgesteld zijn in de behandeling of in de bejegening. In dat geval is de aanwezigheid van een klachtenregeling van belang bij het kiezen voor een praktijk van deze Orthodontist Enschede webpagina. Maar het is het beste om eerst uw orthodontist in Enschede zelf te benaderen om tot een oplossing te komen.

Kennis en kunde

U kunt rekenen op de kennis en kunde van alle specialisten op deze Orthodontist Enschede webpagina want de orthodontisten in uw regio houden continu hun vakkennis bij. Zo kunt u op deze Orthodontist Enschede webpagina de praktijk kiezen die zowel voor kinderen als voor jongeren en volwassenen de juiste behandeling biedt.

Historie

De historie van de beugeltandarts gaat al heel lang terug. Er zijn zelfs beugels voor de tanden gevonden die dateren van vóór de Romeinse tijd. Ook in later eeuwen zijn er pogingen gedaan om het gebit van stand te doen veranderen. Zo werd in de 18e eeuw voor het eerst in de medische literatuur gesproken van een vaste beugel. Maar de moderne orthodontie is pas vanaf 1900 in de VS tot wasdom gekomen. Daarna gingen de ontwikkelingen in de orthodontie snel maar in Nederland is dit vak in 1953 pas als medisch specialisme erkend.

Een handvat

Nu staat u voor het moment uw gebit of dat van uw gezin in handen van de orthodontist te geven. De Orthodontist Enschede webpagina biedt u een handvat bij uw keuze, zodat de kans op een prettige behandelingstijd dankzij de
Orthodontist Enschede webpagina groot is.

Kritiek of aanvullingen

Hebt u kritiek op deze pagina of aanvullingen op de inhoud? Schroom dan niet ons te benaderen.

Orthodontist Enschede
Orthodontisten in Enschede scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...