Over deze Orthodontist Dordrecht pagina

Veel mensen willen voor een beter uiterlijk iets aan hun tanden laten doen als ze scheef staan of als ze bijvoorbeeld last hebben van een onder- of overbeet. Maar het is ook voor de gezondheid een slechte zaak als de kaak en/of het gebit in een verkeerde stand staan. Deze Orthodontist Dordrecht webpagina is bedoeld om u informatie te geven over de praktijken voor orthodontie in de regio Dordrecht waar u terecht kunt voor advies en voor een behandeling van dergelijke problemen met uw gebit of uw kaak.

Een orthodontist vinden

Of u nu vindt dat u geen mooie rechte tanden heeft of last heeft van een overbeet of onderbeet, op deze Orthodontist Dordrecht vindt u een aantal praktijken waar u een afspraak kunt maken voor een vrijblijvend eerste consult. U kunt dan met de orthodontist bespreken welke behandel mogelijkheden er zijn. Wij maken het op deze Orthodontist Dordrecht pagina wat gemakkelijker om een ortodontist te vinden die bij u en uw wensen past. Met behulp van het plaatsen van sterren is aangegeven welke mogelijkheden de verschillende praktijken bieden. Zo kunt u zelf uw keuze maken voor een orthodontist die u aanspreekt.

Voortschrijdende techniek

De beugels van tegenwoordig zijn heel anders dan die van enkele decennia terug, al blijft het principe natuurlijk hetzelfde. Zoekt u op deze Orthodontist Dordrecht webpagina een praktijk die gericht is op kinderen en jongeren? Dan zult u die zeker vinden maar ook daar kunt u als volwassene, boven de 18 jaar, ook terecht kunnen. Er zijn ook voor mensen die niet meer groeien verschillende beugels maar de losse beugel met een plaatje zult u niet veel meer tegenkomen. De meeste standswijzigingen in het gebit kunnen op latere leeftijd plaats vinden maar sommige zijn alleen mogeljk als het lichaam nog in de groei is. Als u uw orthodontist heeft uitgekozen op deze Orthodontist Dordrecht pagina, zal deze u hier alles over kunnen uitleggen. Tezamen met zijn assistenten zal hij de juiste behandeling bij u uitvoeren.

Zorgverzekering

Bij kinderen zijn de kosten voor orthodontie doorgaans goed gedekt maar bij volwassenen is dat meestal alleen (deels) het geval als u bent bijverzekerd. De door u op deze Orthodontist Dordrecht uitgekozen specialist zal u hier ten dele over kunnen informeren maar het blijft uw eigen verantwoordelijkheid om uit te zoeken in hoeverre uw zorgverzekering de kosten vergoed. Dit kan ook van belang zijn wanneer u kunt kiezen uit verschillende soorten technieken of verschillende beugels voor hetzelfde probleem. Het kan zijn dan de ene optie wel en de andere niet wordt vergoed door uw verzekering.

Reageren op deze Orthodontist Dordrecht webpagina

Mocht u willen reageren op deze Orthodontist Dordrecht webpagina, bijvoorbeeld omdat er gegevens op staan die niet meer actueel zijn of omdat er een praktijk ontbreekt? Neem dan contact met ons op, zodat wij het kunnen corrigeren. Wij hopen iedereen met deze pagina te helpen bij het vinden van de orthodontist die voor u de juiste is en doen dat graag met correcte informatie.

Orthodontist Dordrecht
Orthodontisten in Dordrecht scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...