Voor iedereen die in Delft of omgeving een orthodontist nodig heeft is deze Orthodontist Delft webpage een handig hulpmiddel. Wij hebben alle in Delft en de regio Delft gevestigde praktijken voor orthodontie hierop vermeld. Dankzij een uniek sterrensysteem hebben wij het u ook mogelijk willen maken de orthodontiepraktijken te vergelijken qua dienstverlening. U kunt dan dus in één oogopslag zien welke mogelijkheden iedere praktijk biedt. Dit alles is bedoeld om u als zoeker te helpen om met behulp van deze Orthodontist Delft webpage gemakkelijk en onderbouwd een geschikte orthodontistenpraktijk te vinden.

Orthodontistenpraktijk vergelijken

Wij hebben op deze Orthodontist Delft webpage de mogelijkheid gecreeërd de verschillende diensten van de orthodontisten te vergelijken. Omdat niet alle orthodontisten op dezelfde wijze werken en hetzelfde beleid voeren is het belangrijk om vooraf te weten wat de verschillen zijn.

Recensies van andere patiënten

Om u ook te laten weten hoe anderen over de praktijk denken hebben wij besloten reviews te plaatsen. Deze kunnen positief zijn of negatief. Het is hoe dan ook nuttig om hiervan kennis te nemen. Deze Orthodontist Delft webpage is erop gericht om iedereen die interesse heeft in een orthodontie behandeling in Delft of omgeving zo volledig en objectief mogelijk te informeren over de praktijken en hun bijzonderheden.

Afspraak voor een consult maken

Op termijn willen wij dat alle praktijken op deze Orthodontist Delft pagina op ons online afsprakensysteem aangesloten zullen zijn. Dan kunt u zelf uw afspraak maken. Zolang nog niet alle Delftse orthodontisten aan het systeem gekoppeld zijn, kunt u ook bellen voor een afspraak of mailen.

Uw eerste bezoek bij Orthodontist Delft

Uw eerste bezoek aan de praktijk is informatief en oriënterend van aard. De orthodontist zal onderzoeken wat er precies aan de hand is en voorstellen doen voor nader onderzoek en eventueel behandeling. Voor die behandeling staat niet alleen hij of zij zelf maar een heel team van assistenten klaar.

Orthodontie bij volwassenen

Vroeger was een beugel eigenlijk vooral iets voor kinderen en jongeren. Dat is inmiddels veranderd. Steeds mee mensen van boven de 18 gaan aan de beugel. De meeste problemen kunnen op iederen leeftijd worden aangepakt maar sommige verplaatsingen zijn alleen mogelijk zolang men nog in de groei is. De specialisten op deze Orthodontist Delft kunnen u informeren over de mogelijkheden als u op volwassen leeftijd nog een euvel wilt verhelpen, zoals scheefstaande tanden, een over- of onderbeet en zelfs slaap apneu. Neem contact op met één van de orthodontisten op deze Ortodontist Delft pagina en laat u deskundig informeren over de behandelingen.

Geschiedenis van de orthodontie

Aan de op deze Orthodontist Delft webpage vermelde, moderne praktijken te zien lijkt het alsof het vak van orthodontist pas uitgevonden is. Dat klopt in het geheel niet. Al vóór de Romeinen, bij de Etrusken kwamen beugels voor. Die waren dan weer wel van goud gemaakt. In de 18e eeuw is in de tandartsliteratuur sprake van de eerste vaste beugels die vergelijkbaar zijn met die van onze tijd en rond 1900 ontstond, in de VS, de orthodontie als specialisme.

Orthodontist delft
Orthodontisten in Delft scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...