Als u in Arnhem of omgeving woont en op zoek bent naar een orthodontist omdat u uw tanden wilt laten reguleren, dan is deze Orthodontist Arnhem webpage wellicht handig voor u. Wij hebben namelijk een lijst gemaakt van alle praktijken in de regio Arnhem waar u terecht kunt voor een orthodontische behandeling. Met een kwalificatie systeem in de vorm van sterren maken wij het u bovendien gemakkelijk om de orthontistenpraktijken met elkaar te vergelijken. Aan de hand van sterren kunt u zien wat de verschillen in dienstverlening zijn tussen de ene en de andere orthodontist. Hiermee willen wij van de Orthodontist Arnhem webpage u van dienst zijn, zodat u een onderbouwde beslissing kunt nemen.

Reviews van andere cliënten op Orthodontist Arnhem

U bent natuurlijk niet de eerste die een afspraak gaat maken met de orthodontist en het is altijd fijn om te weten hoe anderen ergens over denken, zeker als ze ervaring hebben opgedaan. Wij hebben daarom op de Orthodontist Arnhem webpage ook commentaren van eerdere bezoekers aan de praktijken geplaatst. Zo proberen wij u volledig en eerlijk te informeren.

Een afspraak maken

De gebruikelijke manier is om de orthodontist van uw keuze te bellen voor een eerste consult. Soms heeft de praktijk een online systeem voor het maken van een afspraak. Wij hopen op den duur te komen tot één centraal afsprakensysteem, waar alle orthodontiepraktijken in de regio Arnhem bij aangesloten zullen zijn. De Orthodontist Arnhem pagina is alvast een aanzet hiertoe. Het voordeel van zo’n systeem is dat u zelf kunt zien of er plaats is in de agenda en u bent voor het maken van de afspraak niet gebonden aan kantoortijden.

Waarom naar de orthodontist?

Tot voor kort lag het voor een volwassene niet voor de hand om naar de ‘beugeltandarts’ te gaan. Maar vandaag de dag gaan steeds meer mensen van boven de 18 naar de orthodontist voor een beugel. Eén van de factoren hierbij is dat een beugel tegenwoordig niet meer heel opvallend hoeft te zijn. De uiterlijke nadelen zijn dus als het ware weggevallen. De belangrijkste redenen voor mensen om hun tanden te willen reguleren zijn zowel esthetisch als medisch van aard. Scheve tanden staan niet mooi maar ze kunnen ook klachten opleveren. De meeste scheefstanden kunnen ook op volwassen leeftijd worden aangepakt en de specialisten op de Orthodontist Arnhem pagina kunnen u daar alles over vertellen.

Geschiedenis van de orthodontie

De praktijken op de Orthodontist Arnhem webpage zijn allemaal zo modern dat je bijna zou vergeten dat orthodontie al een lange geschiedenis heeft. Beugels kwamen zelfs al bij het Etruskische volk voor (ze waren gemaakt van goud!). In de achttiende eeuw werden voor het eerst ‘moderne’ vast beugels geplaatst en in de twintigste eeuw werd de orthodontie als specialisme verder ontwikkeld. In Nederland duurde het tot 1953 tot het specialisme officeel werd erkend. Vandaag de dag kunt u rekenen op een behandeling volgens de modernste technieken. Neem contact op met één van de orthodontisten op de Orthodontist Arnhem webpagina en u zult ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Orthodontist Arnhem
Orthodontisten in Arnhem scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...