Over ons:

Tandarts.com heeft alle tandartspraktijken in heel Nederland voor u in kaart gebracht, waaronder ook de praktijken waar een orthodontist werkzaam is. Zo is dat ook het geval voor Amsterdam. Er zijn zelfs praktijken in Amsterdam die enkel orthodontie doen. De vraag naar orthodontie in Amsterdam is de laatste tijd flink gestegen. Daarom hebben wij besloten hier een afzonderlijke orthodontist Amsterdam pagina voor in te richten. Op onze Orthodontist Amsterdam pagina vindt u alle praktijken in de binnenstad en ook de omgeving van Amsterdam, die een afdeling orthodontie hebben. Aangezien er meerdere praktijken in Amsterdam een orthodontist in dienst hebben, kunt u door middel van het sterren kwalificatie systeem in een oogopslag zien welke orthodontist in Amsterdam het beste bij u past. Het doel van opzetten van de Orthodontist Amsterdam pagina is vergemakkelijken van het maken van de juiste keuze.

Beoordelingen:

Op onze speciaal voor u ingerichte orthodontist Amsterdam pagina vindt u een combinatie van reviews van patienten die eerder een orthodontist in Amsterdam hebben bezocht. Door het verzamelen en publiceren van deze reviews, krijgt u een beter en objectiever beeld van de beste orthodontist in Amsterdam.

Afspraak:

Aan de hand van onze Orthodontist Amsterdam pagina en de gepubliceerde reviews, kunt u een wel overwogen keuze maken en gratis telefonisch een afspraak maken. Sommige van de orthodontist praktijken hebben ook een online reserveringssysteem, waarbij u de beschikbaarheid van de orthodontist kan inzien en zelf een afspraak in de agenda van de orthodontist kan inplannen.

Keuzes:

De orthodontie heeft in de laatste jaren een enorme vlucht genomen. De technieken die vandaag de dag gebruikt worden, bieden veel meer mogelijkheden. Tegenwoordig is het dragen van een beugel helemaal geen last meer en in vele gevallen ziet de buitenstaander niet eens dat u een beugel draagt. Toch is het beroep van een orthodontist geen gemeengoed. Er zijn in Nederland maar 300 opgeleide orthodontisten. Op onze Orthodontist Amsterdam pagina hebben we alle orthodontisten die in Amsterdam werkzaam zijn voor u op een rijtje gezet.

Klachten Orthodontist Amsterdam:

Wij vertrouwen erop dat de orthodontist behandeling die u ondergaat naar wens zal verlopen en dat u tevreden bent met het resultaat en de geleverde dienst. Mocht u voor wat voor reden dan ook er echter toch een klacht zijn mbt de orthodontie behandeling, dan dient u als eerste contact opnemen met de praktijk waar u de behandeling heeft ondergaan. Als uw klacht niet correct wordt afgehandeld door de behandelende praktijk, kunt u u ook een klacht indienen bij het Tandheelkundig Informatiepunt of gebruik maken van de NMT-klachtenregeling.

Orthodontist Amsterdam
Orthodontisten in Amsterdam scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...