Over ons

De laatste jaren is er een toenemende belangstelling voor orthodontie. Ook in Almere is dat het geval. Daarom hebben wij besloten om naast de op de website Tandarts.com vermelde tandartsen ook een afzonderlijke pagina met orthodontisten te maken. Op de Orthodontist Almere webpagina hebben wij voor u alle in Almere en omgeving gevestigde orthodontisten verzameld. Met behulp van deze orthodontist Almere pagina kunt u dus een praktijk kiezen die u aanspreekt, hierbij nog geholpen door ons sterren kwalificatie systeem. Deze Orthodontist Almere webpagina is bedoeld om u te helpen de juiste orthodontisten praktijk te vinden voor uzelf of voor uw kind.

Ervaringen

Op deze Orthodontist Almere pagina treft u ook reviews aan van mensen die behandeld zijn bij een orthodontisten in Almere of omgeving. Hierdoor krijgt u een nog beter en objectief beeld van de orthodontisten. Dankzij de ervaringen van andere patiënten kunt u nog beter een keuze maken voor een praktijk. Wij willen u met deze Orthodontist Almere pagina zo goed mogelijk én eerlijk informeren. Naar onze mening helpt het dan als u de meningen van andere patiënten kunt lezen.

Afspraak bij Orthodontist Almere

Zolang nog niet alle orthodontisten in Almere zijn aangesloten op ons centrale reserveringssysteem, kunt u telefonisch een afspraak maken. Sommige van de op deze Orthodontist Almere webpagina vermelde orthodontisten hebben een eigen reserveringssysteem waar u gebruik van kunt maken. U kunt dan zelf in de agenda zien wanneer er een plek vrij is en een afspraak inplannen. De orthodontist die u op onze Orthodontist Almere webpage heeft uitgekozen zal u dan spoedig zien en eventueel beginnen met de behandeling.

Orthodontie: steeds betere techniek

De techniek in de orthodontie schrijdt snel voort. Ook is er steeds meer vraag naar behandelingen. Die twee zaken hangen samen, want dankzij de nieuwe technieken zijn er bijvoorbeeld beugels die onzichtbaar zijn. Hierdoor willen ook veel volwassenen hun tanden alsnog laten reguleren. Het is een heel verschil met vroeger tijden, toen kinderen met tegenzin naar de ‘beugeltandarts’ gingen en volwassenen er al helemaal niet aan begonnen. Beugels zijn niet alleen mooier of zelfs onzichtbaar, een beugel dragen is tegenwoordig veel meer geaccepteerd. De plm. 300 orthodontisten die in Nederland zijn gevestigd werken met professionele teams en behalen zeer goede resultaten. Ook de orthodontisten op deze Orthodontist Almere pagina zorgen bij vele patiënten voor een mooier en gezonder gebit.

Klachten

Als u een klacht heeft over een behandeling bij een orthodontist, kunt u gebruik maken van de klachtenregeling van de Nederlandse Maatschappij voor Tandheelkunde. U kunt de zaak ook voorleggen aan het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Maar allereerst verdient het aanbeveling u te wenden tot de praktijk waar u behandeld bent. De orthodontist op deze Orthodonist Almere pagina zal samen met u een oplossing zoeken. Heeft u een opmerking of vraag over wat u leest op deze Orthodonist Almere webpagina? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij horen het graag van u als er wellicht informatie ontbreekt of als u een suggestie heeft.

Orthodontist Almere
Orthodontisten in Almere scoren gemiddeld:

8.5 op basis van 2892 beoordelingen op Tandarts.com, Zorgkaartnederland & Independer

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...