Maak kennis

Ons team bestaat uit internet wizzkids, tandartsen, ondernemers, data experts, vormgevers, bloggers en een fotograaf en een fantastische kok. Wij zijn allemaal unieke persoonlijkheden die heel goed kunnen samenwerken door constant het beste bij elkaar naar boven te halen.

Een greep uit ons team

Alec
Alec studeerde aan de London Business School en is o.a. mede-oprichter van Booking.com, Swisscom Eurospot en MDLinking.com. Alec heeft een veel kennis mbt online marktplaatsen en deelt die ervaring graag met de rest van het team.

Koen
Koen is een autodidacte internet ondernemer die op 12 jarige leeftijd zijn eerste website bouwde. Koen zorgt voor een gezonde balans tussen techniek en commercie. Hij bezit een tractor en 2 zeisen.

Antwan
Antwan is een eigenzinnige software developer die graag dingen ontwikkelt in Objective-C. Antwan nestelt in de top 7% op Stackoverflow en is een vegetariƫr.

Bas
Bas is onze webmaster. Hij weet veel over alles en is onze rots in de branding. Ook heeft hij ontzettend veel last van hooikoorts.

Kaatje
Kaatje heeft 4 kinderen en een hond onder haar hoede en zorgt daarnaast voor alle administratie binnen bedrijf. Verder kun je haar vaak terug vinden in de gym.

Sophie
Sophie groeide op in Belgie, studeerde journalistiek en zorgt voor onze teksten. Ze is mooi, lief en kan ook nog goed pingpongen.

Robin
Robin studeerde aan de Rietveld Academy, maar besloot halverwege een andere pad in te slaan en als online vormgeefster bij Tandarts,com aan de slag te gaan.

Wouter
Wouter is een fantastisch kok die er elke dag voor zorgt dat we bijzonder goed eten op kantoor. Wouter is verliefd op zijn goudvis Jaws.